Pavasarinis atsinaujinimas

PAVASARINIO ATSINAUJINIMO PRAKTIKA

Kurią galima taikyti bet kuriuo metu (ne tik pavasarį)


Šis vebinaras, kurį sudarys teorinė dalis bei dvi praktikos, bus svarbus tiems, kuriems vis dar sunku suprasti, ką reiškia jausti, o ne galvoti. T.y. visiems tiems, kurie vis dar gyvena pasaulėžiūros (galvojimo), o ne pasaulėjautos (būsenų) režimu.




⁉️Ar kada nors susimąstėte, kodėl taip sunku persijungti iš galvojimo į būsenų išjautimo režimą? 


⁉️Kodėl daugelis sako, kad nesupranta, kaip tai padaryti? 


⁉️Kodėl mintys galvoje nuolat sukasi ir mes niekaip negalime išeiti iš to užburto rato? 


⁉️Kodėl nesigauna mėgautis gyvenimu, mėgautis pojūčiais, mėgautis čia ir dabar akimirka, nes mintys nuolat iš naujo ir iš naujo įtraukia kaip bėgantis smėlis?


Mums taip sunku jausti todėl, kad jaučiame širdimi ir kūnu, kuriame yra nuostabi sensorinė sistema, tačiau ji, t.y. visi mūsų jutimo organai, yra Mėbijaus sistemos kontrolėje. Sistemai jaučiantys žmonės nepalanku. Ji suinteresuota žmonėmis-robotais, kurie nieko nejaučia, o tik seka nurodymais, kuriuos duoda ta sistema. Nejaučiantis žmogus negali atskirti, kas yra melas, o kas tiesa. Dėl to jis lengvai suklaidinamas, dėl to juo taip lengva manipuliuoti, nukreipti ten, kur reikalinga sistemai.


Naudodama šiuos instrumentus, ji mus įtikina, kad nesame šeimininkai savo namuose. Manipuliuodama sąmone ji paverčia mus aukomis, užgesina vidinę ugnį. Mes prarandame norą džiaugtis gyvenimu, nuleidžiame rankas. Nes kad ir ko besiimtume, mums atrodo, kad viskas veltui. Tačiau ką turime padaryti - tai tik prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą. Imti vairą į savo rankas. Pasakyti įsibrovėliams viso geriausio ir padėkoti už tai, kad išmokė apginti savo namus.



🌟Atsakomybės už savo gyvenimą prisiėmimas yra kardinalus sąmonės pasukimas kitu kampu. Tai yra raktas, kurio dėka pagaliau užbaigiame šį dualios ego sistemos pažinimo etapą. Štai kodėl tai yra taip svarbu. 


Apie tai detaliau kalbėsime teorinėje dalyje. Tačiau ši paskaita ne tik atsakys į klausimą, kodėl. 


Dar ji duos ir sprendimą, t.y. algoritmą, kuris padės persijungti iš galvos į širdį, aktyvuos jutimo organus. Todėl, kad širdis jaučia per kūną, per juos. Tai bus praktinė paskaitos dalis. Išmokę šį algoritmą, galėsite išsivalyti savo sensorinę sistemą patys, bet kuriuo metu ir be niekieno pagalbos.


DAUGIAU INFORMACIJOS RASITE TEKEGRAM KANALE

https://t.me/samonin_ivai/255


Kodėl ir kam reikalinfas atsinaujinimas, Giedrės garso įraše



Artimiausia praktika šeštadienį, balandžio 13 d. 9 val. - Sensorinės sistemos atnaujinimas ir  aktyvavimas 



Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame