Apie dualumo programavimą

Protas, mūsų energoinformacinis nešėjas, yra programuojamas kiekvieną sekundę. Jis tiesiog bomborduojamas programomis iš aplinkos be paliovos. 

Tai dualumo programos, skaidančios sąmonę. Noriu-nenoriu. Patinka-nepatinka. Gerai-blogai. Melas-tiesa. Teisinga-neteisinga. Verta-neverta.


Stebėkit save ir pamatysite. Protas (apie jį rašiau čia) kiekvieną sekundę renkasi vieną iš polių. Jis nuteisia arba išteisina. Atstumia arba priima. Įvertina arba nuvertina. Sureikšminaarba nureikšmina. Ir, kaip bebūtų keista, beveik visada nepataiko. Kodėl? Todėl, kad jame pilna programų ir filtrų, iškraipančių realybę. 


Mes kiekvieną dieną turime valyt savo protą. Taip, kaip išsivalom dantis. Visi turim valyti, nepriklausomai nuo to, kiek jau esame pažengę savo sąmonės transformacijoje ir savęs pažinime. 


Mūsų mylima mokytoja Evgenija sako (apie ją rašiau čia): mūsų visų, net ir mano pačios, asmenybės vis dar yra veikiamos dualumo programų. Veikiamos be sustojimo. Todėl sąmoningam stebėtojui būtina duoti užduotį jas registruot. Nevalia prarasti budrumo. 


Atrodo, sunku, tačiau paleiskite įtampą, mielieji, ir taps lengva. Nes sąmoningas stebėtojas veikia “background” režimu. Čia reikia ne įsitempti, o atsipalaiduoti ir pasitikėti juo pilnumoje. Jeigu išreikšit ketinimą, jis neabejotinai duos signalą, vos tik protas ims vertinti, teisti, smerkti ar kritikuoti. Vos tik jis ims atstumti, atskirti arba atvirkščiai - vytis kažko. Yra žymiai lengviau gyventi su pasitikėjimu savo sąmoningu stebėtoju, negu vargti po to, kai tenka tvarkyti pasekmes, kurias lemia pasirinkimai ir veiksmai, atlikti dėl dualumo programų poveikio. 

Valykime protą, mielieji. Ir žinokime, kad darbo bus žymiai mažiau, jeigu gyvensime dabartimi. Apie tai - sekantis įrašas jau rytoj. 

P.S. Pažiūrėkite į paveikslėlį atsitraukę ir prisimerkę.
Matote užrašą “Obey”? Jis reiškia “paklusk”. Tai yra viena iš pasąmonės programavimo priemonių, kurios mus veikia nesuskaičiuojamą kiekį kartų kasdien. 


Kanalas "Sąmoningumas įvairiapusiškai" čia: https://t.me/samonin_ivai
Grupė "Sąmoningumo plėtimas: https://t.me/+PGpkeIrfI64yM2Q0



Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame