Jeigu tu pabudai anksčiau negu aš


...Tikriausiai tu taip pat stebi save. Tu žinai, kada kalba tavo ego, o kada širdis. Tu naudojiesi išorinėmis priemonėmis tam, kad geriau pažintum save. Viskas, kas miegančiam žmogui trukdo tai padaryti, tau tik padeda.
Tu stebi ženklus, kurie veda tikruoju tavo keliu. Esi atidus informacijai, pasiekiančiai tave iš vidaus, bet seki ir tą, kuri pasitinka tave išorėje. Nes jau nebepasiklysti jos gausoje,  atsirenki, kas tau skirta ir reikalinga, kas padeda tavo dvasiniame ir žemiškame kelyje.
Tu netiki atsitiktinumais, sutapimais, nes viskas, kas nurodo kryptį, yra svarbu. Dabar jau ir muzika, ir kinas, ir virtuali erdvė, ir tavo kasdienė rutina nebėra priemonė bėgimui nuo savęs, o atvirkščiai – augina tavo sąmoningumą.
Tu jau ne robotas, o žmogus, valdantis savo protą, galintis nukreipti dėmesį norima linkme, ugdantis savo pojūčius, prižiūrintis savo kūną ir dėkingas už galimybę gyventi ir patirti. Tu moki mėgautis kiekviena savo gyvenimo akimirka, kad ir kokia ji bebūtų – džiugi ar pamokanti.
Tau nereikia kurti iliuzijų ar svaigintis tam, kad atsipalaiduotum ir pabėgtum nuo kasdienybės. Kad pailsėtum. Tu pailsi būdamas, o ne darydamas. Pailsi pasinerdamas į palaimą – patį save.
Tikriausiai ši knyga tau nieko naujo nepasakys, nes visa tai tu jau patyrei. Tačiau, jei vis dėlto pajusi norą keliauti jos puslapiais kartu su manimi, aš būsiu laiminga, kad galiu dalintis.
Vis tik manau, kad nėra gyvenime vienodo kelio. Nors mes visi ir esame vienodi,  tačiau tuo pačiu metu skirtingi ir unikalūs. Mano kelias yra tik mano, o tavasis, be abejo, yra visiškai kitoks. Man būtų įdomu sužinoti, koks jis. Labai norėčiau ne tik pasidalinti su tavimi savo patyrimu, bet ir pažinti tavosios kelionės paslaptis ir atradimus.
Kas žino, o gal kada nors tai įvyks?

SKAITYTI DAUGIAU:  TIKRA KNYGA APIE NETIKRĄ GYVENIMĄ. TURINYS

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame