Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame

 

Kaip ir buvo minėta, "Sąmoningumo plėtimo" grupėje nedideli pertvarkymai, apie kuriuos jau paskelbėme anksčiau Telegram kanale. Apie juos galima paskaityti čia, kanalas nuo šiol viešas ir juo gali naudotis visi. 

O dabar norime papasakoti apie šio projekto gaires ir patikslinti kai kuriuos momentus, kad neliktų jokių neaiškumų.

Turbūt visi pastebėjote, kad gana ilgą laiką mes su Giedre „kratėmės“ mokytojų etikečių. Nors mūsų abiejų sielos plane ši užduotis yra. Tai žinių perdavimas ir vedimas žmonių „paskui“ save. „Paskui“ rašau kabutėse, nes išsiplėtusi sąmonė supranta, kad niekas paskui kažką neina, einam visi kartu, vienas greta kito. Ėjimas paskui lyderį – tai yra ribotos sąmonės suvokimas. Iš čia ir visi „guru“, mokytojai ir senojo pasaulio vedliai, kurie atsidengus naujoms energijoms pradėjo griūt ir byrėt kaip prakirpti grūdų maišai. Guru guru biru biru, kaip kažkada pajuokavau.

Dalinai dėl to mes ir kratėmės šios „mokytojų“ etiketės. Dalinai ir dėl to, kad, matyt, dar iki galo nesuvokėme ir nenorėjome prisiimti atsakomybės.

Vis tik, apsibrėžę savo veiklos kontūrus ir išsigryninę savo pašaukimą bei tikslus, dabar jau visiškai aiškiai matome, kad to padaryti nepavyks. Nepavyks išvengti ir pabėgti nuo to, kas yra sielos užduotyse.

Tačiau su šiuo projektu mes norime parodyti „kitokį“ vedimo būdą. Kaip ir minėjau, iš mūsų pusės tai ne vedimas paskui save, o vedimas kartu su savimi. O iš jūsų pusės – ne lyderių, mokytojų ar guru sekimas, o ėjimas su jais koja kojon.

„Sąmoningumo plėtimo“ grupėje parodėme gyvai, kaip tai atrodo. Mes dirbome su savimi, t.y. atlikome savo pačių sąmonės plėtimo darbą, rodydamos savo tamsiąsias puses, savo traumas, savo „skyles“, tarpus kuriuos reikia užpildyt šviesa  (kaip ir aš savo knygoje, beje, aprašiau) ir darėme tai VIEŠAI. Tuo tarpu jūs matėte gyvą pavyzdį ir darėte tą patį KARTU su mumis.

Šis principas ir yra pagrįstas nauja, išplėsta sąmone. Kartoju, tai nėra ėjimas paskui kažką, paskui mokytoją ar guru. Tai yra ėjimas koja kojon su juo.

Taigi, šie išryškėję mūsų pašaukimo ir sekimo juo kontūrai nubrėžė ir tolimesnes mūsų veiklos gaires. Dabar jau visiškai aišku, kad „Sąmoningumo plėtimo“ grupė yra pirmasis etapas šito projekto, kuris štai taip ir gimė sraute, iš tėkmės, be jokio vystymo plano ar išsikeltų tikslų. Tiesiog darant tai, ko nedaryt negali, nes kviečia vidus. Tai etapas, kuriame per darbą su savimi savo unikalumą atsiskleidžia tokie patys vedliai, kaip ir mes. Tai yra, jūs visi, mielieji. Jūs esate tie, kurie neš šitą vėliavą toliau, savo aplinkoje.

Šiame pirmajame etape jūs įgavote gerus pagrindus. Jūs suvokėte ego sistemą ir jos pinkles. Įjungėte sąmoningą stebėtoją ir pradėjote Matyti save. Bet tai tik pradžia.

Sekantis etapas – ne tik pamatyti ego sistemos egzistavimą, bet ir suvokti šią sistemą kaip vieną geriausių visų laikų mokyklų, kurioje įgaunamos neįtikėtinos vertės pamokos ir patirtys, kurioje vyksta didžiausios visame kosmose transformacijos, pokyčiai ir virsmai. Ir svarbiausia, pradėti matyti savo unikalumą, savo kosminę daugiamatę prigimtį, savo įvairiapusiškumą ir šio matymo dėka visiškai atskleisti save, savo talentus, savo prigimtį, savo unikalumą, išreiškiant visa tai šioje fizinėje materialaus pasaulio plotmėje.

Taigi mes su Giedre šiek tiek atsitraukiame, kad padarytume vietos jums, ir kviečiame jus užimti mūsų vietą „Sąmoningumo plėtimo“ grupėje. Kviečiame tapti vedliais vieni kitiems, lygiai taip pat, kaip tą darėme mes. Na ir tuo pačiu nesustoti, neužstrigti šiame pirmame etape, nes mūsų visų laukia neišmatuojami toliai. Jokių ribų NĖRA.

„Išdrįsk Išprotėti“ pirmasis kursas – tik įžanga į tai, ką mes ketinam daryti. Tik įžanga į tai, kur veda mūsų pašaukimas. Tad kviečiam keliauti kartu. Mūsų laukia kažkas neįtikėtinai nuostabaus, dabar jau drąsiai galime tą pažadėti. Nes tai, ką pamatėme mes, atskleidę savąją prigimtį, tikrąja to žodžio prasme atima žadą.

***

Tuo pačiu savo skaitytojus, kurie dar nežino apie mūsų su Giedre veiklą Telegrame, kviečiu apsidairyti, ir esant norui, prisijungti prie jau esamo kolektyvo:

Kanalas "Sąmoningumas įvairiapusiškai" čia: https://t.me/samonin_ivai
Grupė "Sąmoningumo plėtimas: https://t.me/+PGpkeIrfI64yM2Q0





Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ