Viršelio istorija

Kas pavaizduota viršelyje ir kokia jo sukūrimo istorija, klausiat manęs. Papasakosiu trumpai, nes jame yra šiek tiek simbolių.

Viršelyje - ne paprasta mergaitė, o išmintingiausia sąmoningumo, meilės sau ir santykių mokytoja, kuria be galo didžiuojuosi - mano dukra, vardu Elzė. Čia ji įkūnija mergaitę Meilę, personažą iš knygos prologo. 

Mergaitė ateina į Žemę, į miestą, į civilizaciją, kuri taip toli nuo širdies, kad ją baigia užmiršti. Neša širdelę rankoje. Ji - ne raudona, kaip įprasta, o gelsva. Auksinė. Todėl, kad pilna šviesos. 

Ateina iš ten - iš anapus. Dangaus. Iš Mėnulio. Jis - moteriškos energijos simbolis, o ši - visada esanti, niekad negimusi Motina Deivė, iš kurios gimsta pasauliai, galaktikos, žvaigždės. Nauja Žemė ir mes, žmonės, atsisukę į širdį, į sielą, į dvasią. Atgimę naujais Žmonėmis.

Mergaitė ne eina, o bėga lynu. Jis – balanso, be galo reikalingo gyvenime, simbolis. Balanso praradimas tiek einant lynu, tiek per gyvenimą, yra lemtingas, o jo neprarasti gali padėti tik Meilė.

Kodėl bėga? Todėl, kad drąsi. Nieko nebijo, net jei bėga lynu, kuris kabo aukštai, siūbuoja, atrodo numes. Nes ji - pati meilė. Ji turi sparnus. Į tikrą gyvenimą ją neša Tiesa.

Taip pat, kaip ir šią knygą. "Tikrą knygą apie netikrą gyvenimą". Juk ji gimė tada, kai susidraugavau su savo Tiesa, kuri ėmė ne žeisti, o gydyti.

Toks yra knygos viršelis. Jame užkoduota ir knygos esmė.

O dar jame parašiau:

„Tikriausiai Jums daug kas sakė, ką daryti ir ko nedaryti, kaip elgtis ir ką galvoti. Daug kas bandė padėti ir siūlė pamokyti. Visai gali būti, kad Jums teko daug kartų nusivilti, nes tai nesuveikė. 

Negali savu tapti kelias, kuriuo eiti skirta kitam. Atsakymai į Jūsų klausimus yra Jūsų paties viduje. Ieškokite jų ten. Jūs pats sau esate geriausias mokytojas, gydytojas ir patarėjas.“


Užsisakyti knygą galite el. paštu:

💌 tobulejimo.blogas@gmail.com 💌

Linkiu malonaus skaitymo, su meile, Rasa

 

 

Daugiau apie knygą:

TIKRA KNYGA APIE NETIKRĄ GYVENIMĄ

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame