2024 METŲ ENERGIJŲ APŽVALGA pagal Jennifer Hoffman

Sausio 21 d. Į Vandenį įeina Plutonas. Tai svarbus posūkis, nes mūsų pakilimo procesas vyksta spirale, o ne tiesia linija. Šis įvykis – tai spiralės viršūnė. Tai kulminacijos taškas, kuriame mes galime pereiti į naują erdvinį lygį. Tai finišas, kuris tampa nauju atspirties tašku.

Per ketverius metus mes patyrėme daug išbandymų, limitavimo ir problemų. Bet vis dėlto mes jas įveikėme, nors ir ne be įbrėžimų ir sužeidimų. Bet jau reikia pamiršti visą tą gydomąjį darbą. Nes mes išeiname į Tobulesnio Meistriškumo lygį. Ir tai pareikalaus nuosavų lūkesčių iš savęs ir iš kitų valdymo, didesnio savo potencialo atitikimo, ir aiškių bei tiesių ketinimų formulavimo.

KETINIMAS yra tiek svarbus 2024 metais, kad jis tampa pagrindine POSLINKIO tema. Tačiau ne mažiau svarbu bus REZONANSAS, ENERGINIS BALANSAS ir SINERGIJA, kurie garantuos, kad tai, ką mes ketiname, yra energiškai suderinta su mumis visais atžvilgiais. Mes negalime būti džiaugsme, harmonijoje ir tėkmėje, kuomet atiduodame savo energiją gijimui, koregavimui ir skatinimui kitų energiškai susiderinti su mumis. Žinoma nėra lengva atsisakyti gijimo kelio, kuriuo mes sekėme visą gyvenimą, tačiau mes negalime susitapatinti su 5D realybe, jeigu užstrigome 3D karmos gydymo misijose.

2024 metų skaičius yra 8 – tai sinergijos, balanso, harmonijos ir tėkmės skaičius. Šios temos bus dominuojančios šiais metais. Pernelyg ilgai gyvenome chaose, dramose, įtampoje ir rūpesčiuose, taigi šie metai atneš truputį taikos ir ramybės. 


POSLINKIS yra 2024 metų tema ir ji išsišifruoja kaip

SINERGIJA,  KETINIMAS, TĖKMĖ

SINERGIJA – tai suderinimo ir pusiausvyros būsena, kai energijos nutekėjimas ir pritekėjimas yra idealiai suderintas ir veikia kartu. Tai reiškia, kad mes daugiau negalime palaikyti santykių, kuriuose būsime gydančiais, kuriuose būsime energijos šaltiniu ir sekinsime savo energinį resursą. Taip pat tokių santykių, kuriuose turime sunkiai dirbti tam, kad rastume bendrą kalbą. Priešinga energija sinergijai yra disonansas.

HARMONIJA – tai energinis suderinamumas, kai energija yra rezonanse, nebūtinai tame pačiame dažnyje, bet jie veikia kartu. Muzikoje harmonija yra tada, kai instrumentai suderinti. Kad pasiektume harmoniją, turime eiti tuo pačiu keliu, vibruoti panašaus dažnio amplitudėje ir gebėti dirbti kartu. Priešinga energija harmonijai taip pat yra disonansas.

TĖKMĖ – tai energijos judėjimas į aukštesnius kūrybinius lygmenis. Priešingybė tėkmei yra sąstingis.

2024 metų naujoji paradigma yra TRANSENDENCIJA, o ne transformacija. Tai yra antroji Pakilimo proceso fazė. Tai yra 4D tiltas. Mes atlikome didžiulį transformacinį darbą, atėjo laikas jį įgyvendinti. Transformacija reiškia formos pakeitimą ir kai tik mes tai padarome, turime eiti į sekančią paradigmą, panaudodami transformaciją kaip nurodančią, ką turim pakeisti gyvenimo kelyje ir savo sielos misijoje. Be šio veiksmo transformacija tik sukuria dar daugiau energinio deficito.

Pirmą kartą POSLINKIS prasidėjo dar 2004 metais. Sąmonės poslinkis link sąmoningumo. Tada dar tik pradėjo kilti uždanga tarp dvasinio ir materialaus pasaulio, tai buvo pradžia to, kas vėliau tapo mūsų pabudimu, perėjimo iš dualumo į vientisumą ir daugiamatiškumą pradžia.

 

2024 metais keičiasi dar viena paradigma – tai “AŠ ESU” paradigma. Tai galimybė pilnai įkūnyti energiją. Ilgą laiką mes savo “Aš esu” sąvoką laikėme Aukštesniuoju Aš, dvasia arba Šaltiniu. “Aš esu” buvo atskirai nuo mūsų ir turėjome jį integruoti. Vis dar reikėjo nutraukti uždangą, integruoti savo dieviškumą į savo žmogiškumą. Šiais metais “Aš esu” paradigma jau nereiškia uždangos nutraukimo, bandymo integruoti dieviškumo į žmogiškumą, bandymo išspręsti poliariškumą, karmą ir vykdyti gijimo misiją. Šiais metais “Aš esu” reiškia KVIETIMĄ VEIKTI. Kuris skirtas atgaivinti “Aš esu” 5D realybės sukūrimui. Mes padarėme visą suderinimo, integracijos, transformacijos darbą, o dabar galime gimdyti naujas paradigmas, naudodamiesi tuo padarytu darbu.

Štai kur mes dabar esame. Mums jau nereikia suktis karminiuose cikluose, gydyti save. Reikia nustoti koncentruotis į transformaciją ir ypač nustoti rūpintis tais, kurie dar savęs nepagydė, kurie „liko mums už nugaros“ ir kurie „nepriima šviesos“.

2024 metų “Aš esu” paradigma – tai:
KETINIMAS, kuris yra pilnai įkūnyta dieviškumo ir žmogiškumo, dvasingumo ir materialumo integracijos išraiška. Tai 5-ojo lygio ketinimas, kuris pilnai sufokusuotas į mūsų energinį suderinamumą. Į „Aš“ susiliejimą su pačiu savimi. Į tikrą dieviškumo išraišką žmogiškume.

VEIKSMAI, kurie atitinka mūsų integruotą ketinimą ir mūsų energinių resursų visiškas išreiškimas kelyje, kuris rezonuoja su mūsų aukščiausiais dieviškais aspektais.

JUDĖJIMAS – tai, kaip mes palaikome energijos judėjimą, valdydami jos tėkmę ir plėsdamiesi į platesnius energijos pasireiškimus. Šiame etape mūsų nedomina pasireiškimas, mes žinome, kad egzistuoja besivystantis energinis kelias, kuris parodo mūsų ketinimo pasireiškimą. Šis judėjimo lygmuo yra tikrasis 5D įsikūnijimas (mano pastaba: pamenate, vieną žingsnį žengiu, tik tada atsiranda kitas laiptelis.

Kas palaiko naują 5D paradigmą „Aš esu“, tai rezonansas. Rezonansas – tai naujasis energinis barometras. Jeigu anksčiau mes buvome susiję per emocinę energiją, tai dabar turime žiūrėti, su kuo rezonuojame ir kas su mumis rezonuoja.

Energinis rezonansas – tai aidas, energinis atitikimas, suderinamumas, bendras dažnis ir vibracija. Tai dalis mūsų naujos paradigmos „Aš esu“, kurią sudaro pasirinkimas ir kūrimas mūsų kelio rezonanso pagrindu.

Kuo skiriasi šių metų energija nuo ankstesnių? Tai tuo, kad daugelio metų ir daugelio praeitų gyvenimų bėgyje mes veikėme labai izoliuotai. Tarsi energiniam burbule. Mes galėjome daryti energinį darbą, bet nebuvo pakankamo kiekio žmonių su tokiu pat dažniu, kurie galėtų daryti tą patį kartu su mumis. Tai buvo labai izoliuotas, vienišas ir sunkus kelias. Per pastaruosius ketverius metus visa tai pasikeitė. Prabudimas apėmė visą pasaulį ir dabar, kai Plutonas įeina į Vandenį, yra pasiekta kritinė masė bei kritinis impulsas. Milijonai žmonių dalyvauja energiniuose procesuose integruojant 5D sąmonę, ir mes daugiau nesame izoliuoti. Jeigu anksčiau mūsų skleidžiamas dažnis keldavo žmonėms diskomfortą, tai dabar jis tapo bendru rezonansu, apjungiančiu žmones. Šiuo metu jau neįmanoma sustabdyti pakilimo proceso ir sėkmingo jo užbaigimo.

Su Plutono atėjimu į Vandenį laukia didelis pokytis. Nuo 2008 metų jis buvo Ožiaragyje, prisiminkite, kokios energijos vyravo visą tą laiką – buvo vykdoma trimatės paradigmos dezintegracija. T.y. tankių trimačių energijų atskleidimas – korupcijos, kontrolės, dominavimo, manipuliacijų, geopolitinių sąmokslų. Ypač tas sustiprėjo 2020 metais. Bet tai, kas buvo paslėpta – daugiau nebepaslėpta. Šio etapo kulminacija buvo Henrio Kisindžerio, vieno stipriausių 3D paradigmą palaikančių stulpų, išėjimas praeitų metų pabaigoje. Jo mirtis išlaisvino milžinišką kiekį trimačio tankio planetoje.


Plutono atėjimas į Vandenį anksčiau buvo 1778 m. ir jis pradėjo Švietimo epochą. Šiais metais mes skinsime vaisius to, su kuo taip ilgai dirbome. Pasaulyje auga bendrumo jausmas, žmonės vienijasi. Nenusiminkite, jeigu pastaraisiais metais netekote draugų, šeimos narių, partnerių, jums bus atlyginta šiais metais. Atėjo laikas jungtis su mūsų šviesos šeimomis ir kurti bendruomenes energiniu pagrindu. Pradėkite fokusuotis į tai jau dabar, nes tai įvyks jau šiemet. Arba jūs persikelsite arčiau tų žmonių, arba jie persikels arčiau jūsų. Bet daugiau izoliacijos ir vienatvės nebus. Būkite atviri palaiminimų priėmimui, tai yra jūsų džiaugsmo raktas šiais metais. Laukite palaiminimų, reikalaukite jų, sąmoningai suvokite, kokių palaiminimų norite. Mes gyvename gausos visatoje – su neribota gausa. Pareikškite savo teises į tai.

2023 metai buvo pikas. Mes susidūrėme su kraštutinėmis galimomis nesėkmėmis ir praradimais. Ir tai tapo mūsų tiek asmeninio, tiek kolektyvinio augimo viršūne. Ties kiekvienu žingsniu atrodė, kad atskleidžiame dar gilesnį tamsos sluoksnį ir tai reikalavo dar daugiau šviesos iš mūsų. Statymai niekada dar nebuvo tokie aukšti, bet ir mes niekada nebuvome tokie stiprūs. Šiais metais mes gausime daug palaiminimų, o taip pat turėsime  ir dvasinę brandą, vientisumą ir skvarbą, kurių dėka sugebėsime jais pasinaudot. Bet ar tai padarysime, priklauso nuo to, kaip mes nuspręsime panaudoti mūsų energiją. Atminkite, kad multifunkcionalumas – mūsų stiprioji pusė. Gali būti, kad šiais metais jūs susidursite su daugiaplaniu multifunkcionalumu, ir tai yra POSLINKIO ir naujos paradigmos „Aš esu“ dalis.

2024 metais valdo rezonansas, ir tai galioja visose gyvenimo srityse. Kurdami savo ketinimą, jūs sukuriate energinį rezonansą. Jis pritrauks papildomas energijas ir atstums disonuojančias. Nesivaikykite to, kas jums nepatinka. Ir atminkite, kad tai, ką jūs galvojate, kalbate ir darote sukuria energinį rezonansą jūsų gyvenime, kuris taip pat plinta žemiškame tinkle. Todėl sekite savo energiją ir atminkite, kad jūsų žodžiai turi rezonansą. Nepamirškite ilsėtis ir atsipalaiduoti, darydami darbus, ir apdovanoti save. Jūsų vaidmuo paprastas – siekti džiaugsmo, taikos, meilės, klestėjimo ir energetinio susiderinimo su viskuo, ką darote. Jums nereikia gydyti ko nors arba pasaulio, tiesiog būkite įkvėpimo šaltinis ir skleiskite savo šviesą taip ryškiai, kad visi užsinorėtų pasišildyti jos spinduliuose.

Jennifer Hoffman (vertimas - Rasa Čistovienė)


P.s. tekstas sutrumpintas, originalo ieškokite https://www.facebook.com/likejennifer arba https://enlighteninglife.com/

***

Apie dabartines energijas, aktualijas ir poslinkį į aukštesnės sąmonės būsenas diskutuojame Telegram grupėje "Sąmoningumo plėtimas". Grupė nedidelė ir uždara, tad dėl prisijungimo rašykite tobulejimo.blogas@gmail.com

***

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame