Pasaulis pasikeičia, kai pradedi matyt jį kitaip

Pasibaigus pirmam “Išdrįsk Išprotėti” kursui susipažinome su savo vidine šviesos struktūra ir supratome, kad esame šis tas daugiau negu asmenybės protas ir fizinis kūnas, kuris - tik vienas iš daugelio mūsų fraktalų. Materialus kūnas, veikiantis šioje materialioje Žemės planetoje. Bet ne vienintelis. 


Supratome, kad mūsų “Aš”, veikiančių tuo pat metu įvairiuose išmatavimuose, yra nesuskaičiuojama daugybė. Ir kad mes čia, Žemėje, kaip fizinės asmenybės, nesame vieni ir vieniši. 


Taigi, jau pačiupinėjome savo galią. 


Bet labiausiai džiugina tai, kad daugeliui mūsų labai palengvėjo ne tik dėl tokio išsiplėtimo, bet ir dėl to, kad nusimetėme milžinišką naštą, supratę, kad šiame pasaulyje mums nereikia nuo nieko saugotis ir su niekuo kovoti. 


Kad pasaulis, kuriame gyvename, mums nėra priešiškas.

Atvirkščiai, jis toks gausus įvairių patirčių, kad taip įmanoma tik čia, mūsų mylimoje planetoje. Ir viskas mūsų gerovei, nes kad ir ką čia beveiktume, kad ir ko tektų išmokti,  kad ir kokius iššūkius reikėtų įveikti, viskas yra neįkainuojama patirtis. 


Daugeliui mūsų pasaulis pasikeitė. Todėl, kad mes pamatėme jį kitaip. Kitokį. Iš kitos pusės. Nors pats pasaulis yra ir buvo lygiai toks pats. 


Kodėl? Nes pasikeitėm mes. 


Matote? Tereikia pakeisti požiūrį ir viskas aplink pasikeičia. Tai MES laikome gyvenimą savo rankose. Tarsi brangiausią pasaulyje krištolinį rutulį. Kaip ir tame žaidime, kuriame sudalyvavome grupėje, mes GALIME jį pasukti taip, kaip mums patogiau. Mes GALIME keisti viską. Bet keičiame tik iš vidaus, tik savyje. T.y. keisdami savo suvokimą. 


Viduje vyksta pokyčiai, ne išorėje. 


Trečioji dimensija, kuri valdoma matricos, visada bus duali. Čia visada bus tamsa ir šviesa. Čia mes galime įsitraukti į amžiną kovą su taip vadinamu blogiu, kurį vadinam tamsa. Ir tam nebus pabaigos. Nes taip sukurta - vieno nėra be kito. 


Nes blogio nenugalėti. Jis visada egzistuos ten, kur yra duali sąmonė. Todėl, kad duali sąmonė ir sukuria blogį.


O galime pakilti aukščiau savo sąmonėje iš dualumo į vienį ir pažiūrėję į šitą kovą iš paukščio skrydžio (bent jau), pamatysime, kad jokios kovos nėra. 


Kai pakylame savo sąmonėje, nelieka su kuo kovoti, nes viskas VIENA. Yra tik virsmas, dinamika, judesys, impulsas, kuris viską verčia judėti. Tai Dvasia. Ir ji stumia į pokytį, antraip, be judesio, viskas pavirstų pelke. Stagnacija. 


Taigi, mums rinktis. Įsitraukti į griovimą ar į kūrybą. Pasirinkimas yra. 


Tik atminkime, kad kova gimdo kovą, nes didėja tas, ką maitiname savo dėmesiu. Kovojame su blogiu išorėje, materialiame pasaulyje, kuriame matom vien blogį, kas reiškia, kad kovojame ir viduje. SAVYJE. Ir ten tą “blogį” didiname. 


Tie, kurie praėjote “Šviesos kodų” kursą, jau žinote, kad mumyse yra VISKAS, tiek aukštesnieji fraktalai, tiek žemesnieji. Ir angelai, ir demonai yra MUMYSE. Jie mūsų viduje kovoja. O mes šiai kovai atiduodame visą savo energiją ir, kas svarbiausia, sukuriame tos kovos dar daugiau. Sukuriame savo viduje jos tiek, kad jau nebepakeliame. Gyvenimas tampa didžiule našta ir mes nepavelkam kojų. 


Bet gi patys tai ir sukūrėme. Gi mes kūrėjai. Rinktis mums, ką kursime. Mes GALIME rinktis. 


Ir nieko blogo tame, kad kai kurie iš mūsų renkamės kovą. Kiekvienas renkamės tai, ką norim patirti, o kova - tik viena iš tų patirčių. 


Bet jeigu jau atsiragavome jos, jeigu jau atsivalgėme iki soties, metas keliauti toliau. Metas mokytis ne griauti, o KURTI. 


Metas mokytis valdyti savo laiką ir erdvę, metas mokytis tos alchemijos, dėl kurios gyvenimas tampa tikru stebuklu, o ne našta. 


Užsukite į kanalą “Išdrįsk Išproteti”, jeigu dar nesate čia. O jeigu jau esat, kviečiu keliauti toliau kartu. Nes mūsų kelionė dar nesibaigia. Su pirmuoju kursu ji tik prasidėjo. Galiu pažadėti, bus velniškai įdomu. 


O jeigu ima atrodyti, kad jau pakaks, jau esu “pakankamai greitas” kaip tame video, kuriuo šįryt dalinausi, tai žinokite, kad taip atrodo tik protui. Tai jis priėjo savo ribas. Plėsti jas ar neplėsti, irgi pasirinkimas. Nes mes neturim jokių ribų, mes - begaliniai. Ribotas tik protas. 


P.S. Beje, pavadinimas “Išdrįsk Išprotėti” reiškia išsilaisvinimą iš dualaus proto. Pakilimą virš matricinės sistemos, kuri ir sukūrė protą. Galite sužinoti apie tai daugiau “Šviesos kodų” kurse. Kviečiu.


O jeigu tai ne naujiena, balandžio 30 d. startuojame “Pavasarinio atsinaujinimo vebinarą”. Apie jį informaciją rasite  čia


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame