APIE SAULĖS SPINDULIAVIMĄ



Nuo vieno ciklo prie kito, nuo vienos pilnaties prie kitos, nuo saulėgrįžos iki lygiadienio, nuo vieno užtemimo prie kito, nuo vienos planetinių kūnų konfigūracijos, tokios svarbios  Žmonijos  lopšio, Žemės planetos Gajos atžvilgiu, prie kitos... 


Šios energijos, kurių apsuptyje esame, vis intensyviau veikia mūsų sąmonę ir mūsų fizinį kūną. 

Kiekvieno naujo ciklo metu planeta panyra į vis tankesnius aukšto dažnio energijos srautus. 


Ši energija išskaido tankius (sunkius) energinius sluoksnius (daleles) visur, kur tik prasiskverbia. 


Vaizdžiai kalbant, operacinė sistema „Žemė“ jau yra tiesioginiu būdu pajungta prie galingesnės operacinės sistemos „Galaktika“  ir per mūsų Saulės sistemos Soliarį (portalą) iš Galaktikos Centrinės Saulės gauna galingą aukštų dažnių energijos srautą, kurio galingumas su kiekvienu nauju ciklu vis didėja. Kuo labiau auga energinis galingumas, tuo labiau jis pramuša filtrus, kuriais apsupta Žemė. 

Šiuo metu energijos savybės yra jau kitokios. 


Dar ne taip seniai ji buvo išsklaidyta ir atrodė tarsi mikroskopiškai smulkios kruopytės, besivijančios aplink tarsi storas šviesos voratinklis. Dabar ji subtiliame plane atrodo panaši į ugnies strėles, iš kurių be perstojo sklinda ugninių spindulių pluoštų karūnos. Daugiausia jos yra žydros spalvos, skirtingų konfigūracijų ir dydžių. Jos persipina viena su kita, žaisdamos šviesomis, spalvomis, intensyvumu, ilgiu ir savo energiniais impulsais. 


Vaizdžiai kalbant, atrodytų panašiai, jeigu palygintume tašką su ilgu ugniniu kūgiu, kurio smaigalys nukreiptas į Žemę. Anksčiau energija buvo paduodama taškais, o dabar jau štai tokiais aštriais degančiais kūgiais. 


Tai mūsų Kūrėjo energija. Keičanti, transformuojanti, transmutuojanti, skatinanti visos Galaktikos, visos Visatos, visų planetinių kūnų ir visos juose esančios gyvasties evoliuciją. 

Su kiekviena įvairių ciklų vija prisotinimas ir dažnių charakteristikos stiprėja, energiniai srautai stiprėja, jų savybės kinta, atitinkamai pagal Žemės perėjimo į naują vibracinį lygmenį programą. 


Šiuo metu fiksuojami labai stiprūs X klasės Saulės pliūpsniai. Tačiau filtrai, esantys aplink Žemės erdvę vis dar daugiau ar mažiau juos sulaiko, kad visa, kas gyva, spėtų pasiruošti galingesnių energijų srautams. Augantis Centrinės saulės spinduliavimo intensyvumas palaipsniui, bet be perstojo, stiprėja. Einame link to, kad X klasės energija į sąveiką su tankiomis Žemės struktūromis, su visu, kas gyva joje, bus įvedama vis labiau ir darys vis didesnį poveikį.  


Koncentracija vis labiau augs visų pirma tam, kad būtų pakeistas planetinis Žemės kūnas. Aukšto dažnio energija turi laisvai pratekėti pro visus tankius žemės sluoksnius, per visa, kas gyva žemėje, pakeisdama tiek pačios Žemės Sąmonę, tiek visas Sąmones, įrašytas į jos magnetinį tinklelį. 


Žmonėms teks pasiruošti daug stipresniam energiniam poveikiui, kuris neišvengiamai daro įtaką tiek subtiliems apvalkalams, tiek fiziniam kūnui – visai energinei žmogaus struktūrai. Visi blokai, sutankėjimai, spazmai, dėmės visuose kūnuose, kurių daugumos žmogus nesuvokia, praneš apie save vis stipriau, nes ši ugnis lengvai ir neskausmingai pareina tik per švarią struktūrą. Ten, kur yra sutankėjimai, blokai, spazmai, įvairios fizinės ar subtilaus plano kliūtys, ji ardo juos, dėl ko žmogus, švelniai tariat, patiria diskomfortą. Ir ne tik fizinį, bet ir psichologinį, psichoemocinį ir t.t., ką mes galime pastebėti tiek ant savęs, tiek kituose žmonėse, tiek visos planetos būvyje. 


Taigi, apibendrintai kalbant – trauktis mums nėra kur. Belieka intensyviai valytis savo kūnus, mintis, atlikti savo gyvenimo inventorizaciją, mesti lauk nereikalingą šlamštą, tokį kaip nereikalingi informaciniai srautai, toksiški žmonės, apsunkinantis maistas. Viską, kas atima energiją, tempia sąmonę žemyn, į tankesnius sluoksnius, aptraukiant neŽinios ir neIšmanymo šydu apie save ir kitus ir apie viską, ką žmogus nuskaito su savo sąmone. 


Tokia būsena trukdo žmogui, jo sielai lengvai susijungti su naujomis energijomis, neleidžia holistiškai ir harmoningai sklęsti jose.


Visi Mokytojai nurodo gerti daugiau švaraus vandens būtent tam, kad ne tik išplautume tuo vandeniu kūną, bet ir tam, kad jį prisotintume juo. Dėka vandens kūnas lengviau praleidžia šiuos dažnius, ko pasekoje transformacijos vyksta žymiau efektyviau ir minkščiau. 


🌟Visada prisiminkite, kad viskas yra vienaip ar kitaip struktūruota energija, o žmogus – ne išimtis. Kiek mes sugebėsime save, savo energosistemą, integruoti į šios naujos energijos srautus, tiek harmoningai, sinergiškai vyks ši tarpusavio sąveika, įsiskverbimas, tokia ir bus mūsų fizinė savijauta, pajauta, savęs ir aplinkinio pasaulio pajautimas. 


Su meile, Olga Vin (vertimas R.Č.)


*******


PAPILDYMAS


Ši žinutė iš Lorie Ladd atėjo man pačiu laiku. Buvau šiek tiek sunerimusi, kai vieną dieną atsikėlusi iš ryto pajutau, kaip tiesiogine to žodžio prasme žemė slysta iš po kojų ir visas pasaulis "plaukia". Maniau, kad dėl neseniai praeitų intensyvių praktikų pas E. Ginsburg, tačiau dabar paaiškėjo, kad tam yra kita priežastis. 


Žemiau įdedu žinutės vertimą bei noriu paklausti, kaip jaučiatės? Ar ir jums vyksta kažkas panašaus?



“Masė šviesos arba energinių dažnių šiuo metu leidžiasi į Žemės planetą ir į mūsų fizinius kūnus. Mes galime juos pajausti daug stipriau negu kada nors. Tai sąmonės evoliucija. Ji juntama fiziškai. Tai vibracinis fizinio kūno pokytis


Tai nėra logika. Nėra tai, ką galime perskaityti knygose ar išgirsti ką nors kalbant apie tai. Mes turime iš tiesų jį patirti per savo fizinį kūną. Ir tai beprotiška. 


Jį galite pajusti tarsi dilgčiojimą. Galite pajusti tarsi kūnas tapo lengvesnis. Galite pasijusti lengvai apsvaigę, tarsi suktųsi galva, mėtytų į šonus.  Galite pajusti pykinimą. Tačiau šie pojūčiai netrunka ilgai. Tai tiesiog vyksta dabar, šiuo metu, dėl masinių energinių pliūpsnių, krentančių į Žemę. 


Tai beprotiška. Todėl stenkitės įsižeminti, pakeiskite dietą, gerkite daugiau vandens.


Galite būti labiau emocingi. Todėl būkite švelnūs su savimi ir su kitais. Bet JAUSKITE tai. Jauskite savo kūną. 

Ar jaučiate pokyčius? Ar jaučiate dilgčiojimą? Ar jaučiate tarsi jus kažkas plukdo? Tarsi eitumėte per užmirkusią žemę ar pelkę? 


Jauskite tai, nes tas, kas vyksta dabar, yra tiesiog neįtikėtina. TAI YRA TIKRAS FIZINIS SAMONĖS PERĖJIMAS.”

✨✨✨✨✨


Primenu, tam, kad padėtume sau kiek įmanoma labiau, intensyviai dirbame šia linkme ir mokomės valdyti naujausius instrumentus Praktikų grupėje, kas dar nesuskubote, kviečiu prisijungt.


Sekančios praktikos jau netrukus – balandžio 4 d. 20 val ir balandžio 6 d. 9 val. ryto - PAČIU LAIKU!  Ketvirtadienį dirbsime su įsitikinimais ir asmenybės šablonais. Praktika  svarbi tiems, kurių gyvenime dažnai figūruoja frazės :


noriu įtikti

noriu patikti

noriu būti gera mergaitė

Įvertinkit pagaliau !


Paskubėkite registruotis, jei vis dar atidėliojote. Praktikų įrašus bus galima įsigyti ir vėliau, tačiau visuomet smagiau dalyvauti čia ir dabar, esamuoju laiku 🎈


Registracija čia.


🌟VEBINARAS PAVASARINIS ATSINAUJINIMAS 🌟 👈🏻 paspausk čia 



Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame