IŠGYVENIMAS AR GYVENIMAS?


Žodis “Merkaba”, kurį gan dažnai išgirstate minint mūsų bendruomenėje, skamba kiek mistiškai. Tarsi koks “abra-kadabra”. Ir tai verčia laikytis šiokio tokio atstumo, nes paprastam žmogui, kokiais ir esam visi, rodos, ne iki burtų. Juk reikia galvoti, kaip išgyventi


🌟Deja, “Išgyvenimo” laikai jau praėjo. Atėjo “Gyvenimo” amžius. Tikro Gyvenimo. O jis, kaip ir savo knygoje rašiau, yra viduje. 


Išorėje mes matome tik jo projekciją, simbolius.  Matome savo vidaus atspindžius, tarsi milžiniško vandenyno paviršiuje. Kai vandenynas ramus, atspindžiai ryškesni, o kai subanguoja - viskas tarsi išplaukia. 


Subanguoja mūsų emocijomis ir mintimis. Kartais visai įsisiautėja, sukurdamas gilius verpetus, įtraukdamas giliai dugnan. Kai vanduo semia galvą, ausis ir akis, ką jau ten ir bepamatysi… tada tikrai rūpi tik viena - KAIP IŠGYVENTI?


⁉️Taigi, kaip pakilti į “gyvenimo” lygmenį vietoje nuolatinio galvojimo kaip “išgyvent”? Kaip neįsisukti į tuos verpetus? Kaip išlikti “ant bangos” ir skrosti vandenyno paviršiumi, kuomet nutinka minčių ir emocijų audra? 


⁉️O kaip padaryti, kad ji nenutiktų? Kad ežero paviršius visada būtų ramus ir jame tarsi lygutėliame veidrodyje kuo aiškiausiai matytume patys save? Kad galėtume suprasti ir atpažinti, kas gi dedasi mūsų viduje, ką tas paviršius atspindi? 


🪩 Kad taip nenutiktų, mokomės “įjungti” savo Merkaba ir būti savo centre. 


Vadiname tai “vertikale”. Tai vertikalus, o ne linijinis laikas. Laikas “čia ir dabar”. Jame jokių iliuzijų, jokių projekcijų, tik tai - kas tikra, ką galime išjausti. Nes tik tai ir galime pažint iš tikrųjų. Visa kita - iliuzija. Bangos, purslai ir sūkuriai paviršiaus atspindžiuose. 


🧘‍♀️Išstatyti savo vertikalę, pajausti centrą, vidinį balansą, sufokusuoti dėmesį į savo vidų, o ne į išorę, mokomės Merkaba aktyvavimo ir visų kitų praktikų metu. Nes Merkaba aktyvuojama kiekvienoje praktikoje, tai  mūsų seansų pagrindas. Tai gyvi užsiėmimai, kuriems tinkamai pasiruošiame (paruošiame asmenybės protą), gaudami truputį apibrėžimų, paaiškinimų ir teorinių žinių. O po praktinių užsiėmimų viską aptariame, išplečiame, detalizuojame ir išsiaiškiname grupėje. Irgi gyvai ir nedelsiant. 


Tai kas ta Merkaba, be visų “abra-kadabra”?


Merkaba - tai namai (ir ne tik namai) viduje. Kuriuose patogu, miela, jauku. Iš kurių niekur nesinori išeiti. Būnant kuriuose įdomu ir saugu tyrinėti materialų ir subtilų pasaulį, nes jį pažinti galima neišėjus iš savo vidinių namų. 


Nesinori ir nėra tikslo pabėgt nuo savęs, ką dauguma buvom įpratę daryti. Ir tai buvo norma, nes nemokėjom kitaip. Nes to, kas nepatogu, nemiela ir nekomfortiška natūraliai stengiamės vengti. Taip liepia mūsų išgyvenimo instinktas.


Štai kas yra ta Merkaba, jeigu labai trumpai ir paprastai. Tiek trumpai, kiek tik įmanoma, suspaudus begalybę į vieną mažą taškelį.


Merginos, dalyvaujančios mūsų praktikose, mielai sutiko pasidalyti savo pojūčiais ir transformacijomis, kurios užsisuka ir pradeda vykti tada, kai sufokusuojame dėmesį į savo vidų, savo Merkaba, savo vidinius namus. Jų labai daug, tad įkelsiu tik nedidelę dalį 

(📝ieškokite komentaruose Telegram kanale)


Dėkojame joms nuoširdžiai, nes šie pasidalijimai - aukso verti. Tad kviečiu ir toliau būti atvirais ir pasakoti, o ne slėpti, nureikšminant, tarsi tai nesvarbu ar svarbu tik pačiam. Anaiptol.


Savo patyrimais turim dalytis, nes jie uždega pokyčiams ir kitus. Juk žvakė - nuo žvakės… o kai žvakių daugiau, ir patiems šviesiau ir smagiau gyventi. 


Pasinaudokite šiais išgyvenimais, patyrimais ir pamatysite, kaip vyksta vidinis darbas, kaip keičiasi suvokimas. Ir vyks dar ilgai. Todėl, kad kartą pajutus save, savo vidų, esmę, to nepamirši jau niekada. Tai lieka visam. O toliau tereikia tik tobulinti šį įgūdį, tik gilinti ir plėsti pasinėrimo į save būseną. Kuri atveria neišmatuojamus ir neaprėpiamus mūsų vidinio pasaulio horizontus. 


Juk mes viduje begaliniai. Nesusimažinkime iki mažų žmogučių, besimurkdančių ir besiplakančių gyvenimo  vandenyno verpetuose. Būkime dideli ir didingi. Tokie, kokie esame iš tikrųjų, Tikrame Gyvenime. Tik tą trumpam buvom pamiršę. 


Laikas jau prisimint.

… 


P.s. Kas norite išbandyti praktiką  nemokamai, kviečiu pasinaudoti galimybe, apie kurią rašiau čia:


https://t.me/c/1865283679/21987


PAVASARINIO ATSINAUJINIMO PRAKTIKOS


Artimiausia praktika šeštadienį, balandžio 13 d. 9 val. - Sensorinės sistemos atnaujinimas ir aktyvavimas

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame