Mėbijaus sistema

Sisteminis, nesisteminis, sistema skriaudžia, sistema atėmė atmintį, užblokavo, pavergė, uždarė, išeik iš sistemos arba sistema visur, iš jos neišeisi… - girdim dažnai. O ar suvokiam, kas tai per sistema, kodėl mes joje, kam ir kokiu tikslu? 


Taip, mes esam sistemoje. Mūsų fizinė realybė, taip vadinama Mėbijaus matrica - tai persukta kilpa (ieškokite google “Mėbijaus juosta”), kuri atrodo tarsi dieviška aštuoniukė, bet tokia nėra, nes viskas joje iliuzija, viskas joje atvirkščiai. 


Pavyzdžiui:

♻️Gali siekti valdžios ir kontrolės, bet tokiu būdu ją tik prarasi. O realią kontrolę įgysi tik paleisdamas ją. 

♻️ Gali siekti būti aukščiau už kitus, iškelti save, bet realiai pakilsi tik tada, kai tapsi žemesnis už žolę. Nes tik tada, kai pajėgsi nužeminti savo ego, pakilsi dvasia. 


Tokia štai sistemos iliuzija. Joje viskas yra atvirkščiai negu atrodo, negu manai. 


Daug kartų kalbėjome apie tai ir viskas čia rodos jau aišku. Bet užteko pasidalinti vienam iš grupiokų trumpu filmuku, kai vėl (kai kuriems) išlindo savigaila ir siekis “kovoti” su sistema. Taigi trukt už vadžių vėl iš pradžių. Iliuzijos sklaidosi ne taip lengvai.🤷🏼‍♀️


Galim manyti, kad sistema mus uždarė. Atėmė laisvę. Galim kovoti su sistema, galvodami, kad esame jos vergai. Bet vergas yra auka ir jam niekada neišsilaisvinti iš sistemos. 


Kodėl? Žiūrint net ir sistemiškai, todėl, kad jis yra vienas prieš sistemą. Ir netgi jei viso pasaulio vergai susivienytų (kas irgi yra iliuzija), jie vis tiek būtų mažesni negu ji. Ir jiems jos nenugalėti. Todėl, kad yra vergai ir vis tiek būtų kiekvienas sau atskirai. 


Nes tai duali sąmonė. Tai vergo mentalitetas. Sistema jo viduje. 

- Išsilaisvinti iš sistemos reiškia išlaisvinti save viduje. 

- Kovoti su sistema reiškia kovoti savo viduje. 

- Nes VISKAS yra viduje. 


Ar įmanoma nugalėti, kai kauniesi pats su savimi? Gi bet kokiu atveju pralaimėsi. Netgi laimėdamas, tu nugalėsi save.


🌟Tačiau gali būt ir kitaip. Kai supranti, kad viskas yra viena, kad nėra jokios sistemos ir manęs atskirai, kad manyje sistema, o aš joje.. galima trumpam stabdelti ir suklusti….


Jeigu jau sistema manyje, kokia to prasmė? 


O prasmė yra patirtis. Šiuo atveju atskirties patirtis. Dualumas yra tai, ko dėka galim suvokti atskirtį. Nes tik suvokę, ką reiškia būti pasidalinusiais, išsiskaidžiusiais, “atskirai”, galim suvokti, kad tai iliuzija. Kad nieko nėra atskirai. Kad niekas negali mūsų atskirti. Kad esam nedaloma sąmonė. 

… 


Taigi, sistema sukuria mums iliuziją. Kad esame atskirai. Aš ir tu. Aš ir kiti. Aš ir sistema. Aš ir gyvenimas. Aš ir likimas. Aš ir Dievas/Kūrėjas. Aš ir gamta… Kol mes dalijame, tol esame toje iliuzijoje. Kai iliuzijos kerai išsisklaido, išnyksta, suvokiame, kad nieko nėra atskirai. 


Tai ar galim kaltint sistemą, kad ji padeda mums tai suvokti? Ar reikia kautis, kovoti su ja? Ar reikia griauti tai, kas padeda tau suvokti? Kas suteikia patirties?


Tamsa su šviesa nekovoja. Nėra jokios “amžinosios” gėrio ir blogio kovos. Nėra jokio lemiamo mūšio. Jis tik mūsų sąmonėje vyksta. Nušvitimas ir yra tai pamatyt. Arba, kitaip sakant, kai uždegame šviesą kambaryje - savo viduje - nelieka jokios tamsos ir nelieka su kuo kovoti. 


Tamsa ir šviesa tiesiog YRA. Nes vieno nebūna be kito. 


Tačiau tik santykyje vieni su kitais mes galime tai suvokti. Būdami patys sau atskirai - sėdėsim kaip Budos po medžiu ir dar ilgai lauksime nušvitimo. Galbūt ir ne vieną gyvenimą. Budai reikėjo to. Buvo kiti laikai ir kitaip nebuvo įmanoma. O dabar jau galim kitaip.


Tai, kad esam kartu, kad galim parodyti vienas kitam, ko patys nematome, šviesmečiais paspartina mūsų visų evoliuciją. Situacijos daugelio gyvenimuose kartojasi, nes būdami toje pačioje sistemoje - Mėbijaus sistemoje - mes kartojame ir kartojame vis tas pačias programas. Bet tik tada, kai kas nors duria pirštu ir pasako - žiūrėk, nebijok pamatyt, tu vėl kartoji tą patį elgesio modelį, tai ne tu, tai programa, kuri tave valdo… mes galim pabusti - dažniausiai. 


Nes retas kuris pamato savo iliuziją pats. Ir dažniausiai tai būna labai skausminga. Todėl tai - tik stipriausiems. Bet galima ir paprasčiau. Galima ne laukti, kol kančia pasieks eskstremumą ir būsi priverstas pamatyti tai, kas prie to privedė. Galima pamatyti anksčiau, savo noru. 


Tam tik reikia pažinti save. Ir pažinti sistemą, kuri tavyje.


❤️Jei esi tam pasiruošęs, kviečiu. Visus kasdienius iššūkius, situacijas, kilpas, rebusus sprendžiame ir visą sistemą su jos pinklėmis narstome po kaulelį uždarose grupėses - “Šviesos kodai” ir “Pavasarinis atsinaujinimas”.  Tai ne filosofija ir teorija. Tai sąmoningumo plėtimo praktika, tai gyvenimiškų situacijų sprendimas, kuris gali būti efektyvus tik tada, kai išlaisvini save iš iliuzijų. Tame tarpe ir iš tos, kad esi pabudęs, bet tave pavergė sistema.


Mūsų sekantis “live” susitikimas šeštadienį, 27 d, 9.30. Daug kalbėsimės, aiškinsimės gyvai, o po to padarysime susijungimo su savimi praktiką. Bus smagu, kreipkis asmenine žinute arba Telegram grupėje 

https://t.me/+PGpkeIrfI64yM2Q0


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame