REIKALINGI KNYGOS RĖMĖJAI !!!


Mieli bičiuliai,

Štai jau kurį laiką aš vis erzinu jus "Tikros knygos apie netikrą gyvenimą" ištraukomis, o dabar prašysiu jūsų pagalbos, nes knyga pasiruošė, subrendo ir jau nori patekti į jūsų rankas.

Tik tam, kad ji išvystų pasaulį, reikalinga materiali energija, ir čia aš be jūsų niekaip neišsiversiu. Todėl kreipiuosi į visus, ką gali sudominti knygos leidyba, paruošimas spaudai ir investavimas. Prašau jūsų pasidalinti šiuo įrašu!


REIKALINGAS MAKETUOTOJAS, VIRŠELIO KŪRĖJAS, SPAUSTUVĖ, KNYGOS PLATINTOJAI IR, KAS SVARBIAUSIA, ŽMONĖS, GALINTYS IR NORINTYS PAREMTI KNYGOS LEIDYBĄ AR INVESTUOTI Į JĄ.
Būsiu be galo dėkinga ir atsilyginsiu už bet kokią su tuo susijusią informaciją. Rašykite el.paštu tobulejimo.blogas@gmail.com
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiems, kas dar nėra su ja susipažinęs, bet norėtų, primenu, kad ištraukas galite rasti čia: 


O dabar trumpai ją pristatysiu:

Esu Rasa Čistovienė, man 46 metai. Kuomet prieš keletą metų buvau paraginta rašyti knygą apie sąmoningumą, pamaniau, kad tai didžiausias absurdas, kokį tik galiu įsivaizduoti. Aš galiu parašyti knygą? Jokiu būdu... tai netgi juokinga! Man paklausus, kokiu gi pagrindu, buvo atsakyta, kad nuėjusi sunkų ir pilną išbandymų kelią, turiu ką pasakyti kitiems ir privalau tuo pasidalinti. Raginimas buvo toks įtikinamas ir atkaklus, kad nutariau pamėginti bent jau pradėti rašyti. Kažką. Nesvarbu, ką, tik svarbu, kad tai būtų nuoširdu.
Nejučia tai tapo pomėgiu ir virtualiu dienoraščiu, kuris – didžiausiai mano nuostabai - per keletą metų surinko savo nuolatinę auditoriją. Ji neišsibarstė netgi tada, kai nustojau dienoraštį pildyti. Vis atsirasdavo naujų skaitytojų, tebesidominčių anksčiau parašytais tekstais. Ir nors dienoraštis nebeaugo ištisus dvejus metus, skaitytojų ratas nenustojo plėstis.
Ir tai privertė mane susimąstyti: o kodėl gi ne? Juk tai, apie ką rašau, niekada nepraras aktualumo. Tai yra amžinos vertybės, kurių taip alksta šiuolaikinės širdys. O ir pati pajutau, kad tai, ką turiu pasakyti, į dienoraščio formatą jau netelpa. Tam reikia knygos. Taip per metus ir buvo užrašyta „Tikra knyga apie netikrą gyvenimą“.
Knyga yra skirta žmogui, ieškančiam tikrumo. Bet kokio amžiaus ir bet kokios lyties, tačiau siekiančiam suvokti, kas yra žmogus, gyvenimas, meilė, laimė ir kančia.
 Ji nuoširdi, atvira ir drąsi. Rašydama ją, žinojau, kad neturiu ko slėpti ir privalau būti iki galo nuoga - savo sieloje.
Knygos herojė Mona, kaip ir daugelis žmonių, eilinį kartą patiria krizę. Tačiau ji, priešingai nei dauguma, nepuola kaltinti pasaulio ir skandintis depresijoje, o nusprendžia išanalizuoti jos pačios veiksmus, galimai atvedusius ją prie tokio rezultato. Kitaip tariant, nesėkmių priežasčių ji ima ieškoti savyje ir neilgai trukus aptinka keletą dėsningumų, ne tik  besikartojančių jos gyvenime, bet besikartojančių su vis stiprėjančiu efektu.
Mona šiuos dėsningumus pavadina gyvenimo pamokomis ir, supratusi, kad neišvengiamai turės jas išmokti, nusprendžia neatidėlioti.
Pirmoji ir pati svarbiausia iš jų yra meilė sau. Nuo to, kad Mona privalo išmokti mylėti save, prasideda jos kelias į sąmoningumą.
Knygoje nerasite aprašymo, kaip Mona ar kiti jos herojai atrodo išoriškai, nei kur jie gyvena, nei kokius vaidmenis vaidina gyvenime, nes tai neturi jokios reikšmės tam, kas norima šia knyga pasakyti. Tačiau rasite detalias ir gilias įžvalgas vidinio herojų pasaulio, o jame kiekvienas skaitytojas neišvengiamai atpažins dalį savęs ir kiekvienas atras tai, kas jam būdinga ar reikalinga.
Tai dvasinio pobūdžio skaitiniai, plečiantys sąmoningumą, skatinantys žmogų nukreipti dėmesį  nuo materializmo, vartotojiškumo, egoizmo ir egocentrizmo link dvasinių vertybių. Kviečiantys pažinti savo dvasinę pusę, suvokti savo tikrąjį Aš.
Nors knyga ir nėra priskiriama grožinei literatūrai, tai labiau filosofiniai-psichologiniai tekstai, tačiau stengiausi rašyti ją kaip įmanoma paprasčiau, kad mintis būtų lengvai suprantama kiekvienam, kuriam to reikia. Mano tikslas yra sudėtingus dvasinius dalykus pateikti paprastai, gyvenimiškai, taip, kad juos būtų nesunku pritaikyti kasdienybėje.
Tikiuosi, knyga Jus sudomino! Kadangi iki šiol nesu susidūrusi su knygų leidybą, man praverstų bet kokia pagalba ar su tuo susijusi informacija. Jei tik galite kuo nors padėti, susisiekite su manimi el. paštu: tobulejimo.blogas@gmail.com
Ačiū!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame