Akys - sielos veidrodis

Kažkada pasakojau apie Elzės akis. Turėjome bėdų gal nuo kokių 2016-17 metų. Nuolatinės žaizdos gleivinėje, kurios atsinaujindavo, jei tik nustodavome lašinti antibiotikus. Priežasčių alopatai (tradicinė medicina) nenustatė, kaip ir buvo diagnozuotas konjuktyvitas (neaišku koks ir dėl ko), po to (kitur) alergija, dar po to nurodyta į sąnarių (galimai) problemas, nes tas pats jungiamasis audinys yra tiek akių gleivinėje, tiek kremzlėse... Jei taip ir toliau būtume ėję šituo keliu, laukė hormoninis gydymas.. tfutfutfu.. Neprireikė. 
Balandžio 16

Atradome biorezonansą ir su gydytojos Svitlanos Tantsuros pagalba ne tik nustatėme žaizdelių atsiradimo priežastis - herpes virusinę infekciją, bet ir jas pašalinome. Be antibiotikų, hormonų ir apskritai be jokių vaistų. Naikinome herpes ir visus kitus virusus elektromagnetiniais dažniais, stiprinome imunitetą ir štai jau kuris laikas uždegimai nesikartoja, du mėnesiai žaizdų akyse nėra, o tai mums jau yra kad ir nedidelis - bet pasiekimas.

Deja, be gydytojos savarankiškai šios problemos nepavyko išspręsti. Nors biorezonansas, kaip ir minėjau, rodė mikotinės ir helmintinės kilmės alerginę reakciją, pašalinus alergenus akių problemos nedingo, tai reiškia, kad ne tai buvo akių problemų priežastis. Nuo tada, kai turime biorezonansą, apsieidavome be antibiotikų, bet akys vis tiek retkarčiais rausdavo ir buvo žaizdotos, o paskutinį kart kilo iš viso baisi infekcija. Na bet darbas nenuėjo veltui, nes atsikratėme galvos skausmų, vėmimo priepuolių, energijos trūkumo, pykčio, blogos nuotaikos ir kitų "vabalų"...

Štai nuotraukos darytos iš pastarojo karto vasario pradžioje, kuomet kilo infekcijos paūmėjimas, kai prie herpių komandos prisijungė dar ir adenovirusai. Savaitę laiko kovojome.. niekas neveikė, jokie vaistai, jokios žolelės, biorezonanso programų irgi neatitaikėme.. vėl teko griebtis antibiotikų... deja, be jokios naudos. Tuomet ir kreipėmės į gydytoją, kuri sutvarkė akytes vos per tris dienas.


Vasario 10 d. ir vasario 13 d.

Be galo džiaugiuosi rezultatu! Nes keletą metų trukusi kova su nežinia kuo ir nežinia kaip baisiai išvargino! 

Todėl noriu pasidalinti džiugia žinia, kad mūsų mylima gydytoja SVITLANA TANTSURA atvyksta iš Ispanijos ir nuo balandžio 17 iki gegužės 22 d. viešės Lietuvoje. 


Gydytoja yra epidemiologė, Ispanijos natūropatų asociacijos FENACO n. 3616 narys, biorezonanso technologijų ekspertė, elektromagnetinės terapijos ir sveikatos korekcijos ekspertė, biorezonanso terapijos specialistė, turinti daugiametę patirtį valgymo ir virškinimo sutrikimų, psichikos sutrikimų, tokių kaip stresas ir depresija, lėtinių alergijų, galvos, sąnarių skausmų gydyme. Gydytoja taiko liaudies mediciną (vaistažoles), natūralų gydymo būdą - homeopatiją. 

Ji yra psichologė, numerologė ir tiesiog nuostabus,  rūpestingas, be galo atidus, dėmesingas žmogus ir medikas iš pašaukimo, atsidavęs šiai profesijai iš visos širdies. 

Rekomenduoju kreiptis visus, ne tik turinčius ilgalaikių sveikatos sutrikimų, bet ir norinčius atlikti profesionalią profilaktinę sveikatos būklės apžiūrą. Jums bus sudarytas sveikatos priežiūros ir problemų sprendimo planas 4-6 mėnesiams ar visiems metams. Gausite asmenines biorezonansinių dažnių programas, mitybos rekomendacijas, patarimus ir t.t. Gydytojos priėmimo kaina 100€.

Dėl registracijos vizitui rašykite man el. paštu tobulejimo.blogas@gmail.com arba Fb asmenine žinute


PASKAITA APIE BIOREZONANSO GALIMYBES

******



TIKRA KNYGA APIE NETIKRĄ GYVENIMĄ:


Skubėk užsisakyti, liko nedaug!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame