YRA DALYKŲ, KURIŲ NEGALIME PAMATYTI PATYS...

 

YRA DALYKŲ, KURIŲ NEGALIME PAMATYTI PATYS...

...net jei ir labai norėtume.
Kas nors turi juos parodyti 👀. Panašiai, kaip vairuojant automobilį. Yra tam tikras matomumo ruožas, kurį vadiname „akląja zona“. Vairuotojai puikiai supras, apie ką aš kalbu. O kadangi šiais laikais vairuoja bemaž visi, labiau apie tai ir nesiplėsiu.
Taigi, ne viską galime pamatyti patys. Bet tai dar ne viskas. Reikia dar ir NORĖTI tai pamatyti 🤗🤩
Reikia norėti pamatyti tą žiurkės ratą, kuriame sukamės. Ir nors labai nemėgstu šio žodžio, nes jau išmokau gyventi „noriu“, o ne „reikia“, plotmėje, čia vienas iš tų „reikia“, be kurio neprasideda joks augimas. Kitaip tariant, norėti yra būtina sąlyga.
Augimas prasideda nuo klausimų sau, kaip kūrėjui, uždavimo. Kol nėra klausimų, kol neįdomu – tol sąmonė miega. Tol nevyksta jokia mūsų, kaip sielos, atėjusios į Žemę plėsti save, evoliucija.
Kalbant paprasčiau, tas „pabudimas“, apie kurį dabar visi taip plačiai kalba, prasideda tada, kai iškyla klausimai. Jeigu jų nėra – irgi viskas gerai, nes dar neatėjo laikas. Jis kiekvienam – savas. Negalime gimti anksčiau jo.
Bet jeigu jau atėjo... jeigu NORAS yra... ir jeigu siela neranda ramybės, negalėdama į tuos klausimus atsakyti... nereikia pamiršti, kad yra žmonių, kurie gali padėti. Kitų sielų, kurios jau atsakė sau į tuos klausimus. Viena tokių sielų ir esu aš 🫣.
Negaliu pažadėti, kad duosiu paruoštus atsakymus į Tavo klausimus. Ne, aš nedalinu žuvies. Ir net meškerės neduodu 😅. Bet galiu parodyti, kaip ją pasigaminti ir kur plaukioja žuvys. Ir tada Tu galėsi pasirūpinti tuo, kad pats surasi savo atsakymus. Jau kaip kūrėjas, o ne auka, laukianti, kad kažkas kitas išspręs jo gyvenimo „problemas“.
Rašau kabutėse, nes visos problemos kūrėjui tėra tik iššūkiai, tik galvosūkiai, kuriuos įdomu spręsti....
...Nes niekas jų, tų atsakymų, ir nežino. Tik Tu pats 🤩
Tiksliau, aš gal ir žinau atsakymą. Gal ir galiu tau pasakyti 🤓. Bet tai nebus TAVO atsakymas. Tu žinosi, bet nesuprasi jo reikšmės. Nes ne tu jį suradai. Aš suradau – jis ir yra mano.
Kaip žinia, apie tai parašiau ✨Tikrą knygą apie netikrą gyvenimą✨. Nes pirmiausia turėjau rasti atsakymus į SAVO klausimus. Turėjau pamatyti SAVO „akląsias zonas“. O dabar jas galiu parodyti ir kitiems.
Mano darbas tuo nesibaigė, aš jį tęsiu. Dirbu su žmonėmis asmeniškai ir uždarose grupės. Dirbame kartu su Giedrė Bar, kuri yra nuostabi meistrė, kruopščiai, kūrybiškai, atidžiai ir nuoširdžiai skaitanti sielos matricas. Taip vadinamus „kodus“, su kuriais siela ateina į Žemę. Ten parašyta viskas – mūsų savybės, kurias galima išvesti tiek į pliusą, tiek į minusą. Dar neatskleistas potencialas, kuriam atrakinti yra ir raktai, beje. Sielos misija ir užduotys, kurias susidėjome sau, kad čia atliktume... ir dar daugiau. Visa tai padeda Pamatyti 👀👀.
Mes puikiai papildome viena kitą, dar labiau sustiprindamos savo stipriąsias puses ir sutvirtindamos silpnąsias grandis. Esame ir mokytojos, ir mokinės viena kitai 💞. Kaip ir turi būti. Nes mokytis niekada nenustojame ir taip bus iki gyvenimo pabaigos.
Todėl, jeigu turi neatsakytų klausimų.. jeigu jautiesi kažkiek pastrigęs.. jeigu JAU įdomu, yra noras, jeigu ATĖJO LAIKAS judėti .. kreipkis, nesivaržyk 🕊️. Dirbame uždaroje Telegram grupėje, siaurame rate, kur yra visos sąlygos jaustis saugiai, kur suprantanti aplinka, kur mes visi panašūs... Todėl nebijome būti pažeidžiami. Tokiu būdu tampame vieni kitiems katalizatoriais nesibaigiančiame augimo ir plėtimosi procese ⚡⚡⚡. Tol..., kol neliks klausimų.
Dirbame nemokamai, bet sąlygos, norintiems atsilyginti, kad neliktų energinė skola, yra. Todėl, kad čia man patinka vartoti tą žodį „noriu“, o ne „reikia“. Kalbant apie dėkingumą, jokių „reikia“ rėmelių nėra.
Taigi, kviečiu rašyti asmenine žinute. Lauksime!
Ir kviečiu komentaruose rašyti klausimus, į kuriuos negalite rasti atsakymo, galbūt galėsiu duoti užuominų. Aš taip pat parašysiu kelis, gal į juos atsakysite jūs?
O kol kas prasidėjusių 2024 metų proga linkiu ne tik kiekvienus metus, bet ir kiekvieną dieną pasitikti naujai. Linkiu kasdien pasveikinti vėl ir vėl atsinaujinantį save ✨🎈🎉🎄



2024 m. energijų apžvalga Tikra knyga apie netikrą gyvenimą Šviesos kodai Dėl prisijungimo prie uždaros Telegram grupės rašyk:
tobulejimo.blogas@gmail.com

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame