Sveikatinimas elektromagnetiniais dažniais

Apie tai, kaip atradau šį biorezonansinės diagnostikos ir gydymo metodą ir kas pastūmėjo mane juo domėtis, skaitykite čia: "Sveikata - brangiausias turtas"

O šiame straipsnyje trumpai paaiškinsiu, kas yra tas biorezonansas. 

Tikriausiai paprasčiausia būtų tai suprasti, pasižiūrėjus trumpą BPT kompanijos video. O aš tik galiu savais žodžiais apibūdinti, kaip aš pati tai suprantu.

 

Kaip žinia, viskas visatoje yra energija, mūsų kūnas taip pat. Kiekvienas sveikas jo organas turi tam tikrą įgimtą vibracinį dažnį, kuris pakinta, kai organas suserga. 
 

Biorezonansinis tyrimas atliekamas siunčiant į organus tam tikrus elektromagnetinius dažnius ir stebint bei registruojant, kaip organizmas į juos atsiliepia. Šis tyrimas labai tiksliai parodo problemas, jeigu organizmo sistemos ar organai jų turi. Netgi tokias, kurių negali nustatyti tradicinė medicina. T.y. parodo jų priežastis. Pvz. dėl ko kyla nuolatiniai galvos skausmai, nuovargio sindromas, nemiga, alergijos, lėtiniai uždegimai, nepagydomos (tariamai) odos ligos, tokios kaip dermatitai, psoriazės ir pan. Čia išvardiju tik keletą problemų, kurios aktualios man ir mano šeimai. Tačiau negalavimų ir ligų, kurias galima šalinti šiuo metodu, yra net keli šimtai.
 
Sveikatinimas elekromagnetiniais dažniais atstato kiekvieno organo originalią įgimtą sveiką vibraciją. Kaip tai veikia?
 
Kompiuterinė įranga nuskenuoja kiekvieną organą, diagnozuoja problemų priežastis, užterštumą toksinais ar parazitais, jeigu toks yra, net energijos lygį, biolauką ir energinių čakrų veikimą (psichosomatika). Atlikus diagnostiką, dirbtinio intelekto pagalba parenkami reikalingi sveiko organo atkūrimui elekromagnetiniai dažniai. Jie įrašomi į nedidelį telefono dydžio prietaisą Life balance, kuris tiesiog pasikabinamas  ant kaklo, dedamas į kišenę ar po pagalve miego metu. Šie dažniai teigiamai veikia kūną ir jį sveikatina. Jeigu kalbant vaizdžiai, jie veikia priešingu principu nei kenksmingi elektromagnetiniai laukai, kuriuos skleidžia wi-fi, kompiuteriai arba kiti elektros prietaisai, įjungti į elektros tinklą. Tiesą sakant, mes neigiamų elektromagnetinių laukų esame veikiami nuolat, 24/7. Todėl ir patariama išjungti bent jau nakčiai visus elektros prietaisus ir internetą, kad organizmas pailsėtų. Ir kuo daugiau būti miške, gamtoje, gryname ore, kur šie dažniai neutralizuojami. Panašiai veikia ir šių prietaisų skleidžiami elektromagnetiniai dažniai, tik jie daro teigiamą, sveikatinantį, o ne neigiamą, žalingą, ardantį poveikį organizmui.
 


 
Šį diagnostikos ir sveikatinimo metodą, beje, išpopuliarino Jurgis Brėdikis ("Kitokiu žvilgsniu"), kas man buvo vienas iš pagrindinių argumentų, paskatinusių nenumoti ranka ir pasidomėti juo daugiau. Nes paprastai esu labai skeptiška kompiuterinių technologijų ir dirbtinio intelekto atžvilgiu, visada labiausiai vertinu natūralius gydymo būdus. Todėl tik įsitikinusi, kad šis sveikatinimo būdas toks ir yra - natūralus - nutariau jį išbandyti. Ir nė kiek nesigailiu. Anaiptol, galiu įvardinti jį kaip atradimą. Tai yra geriausia, kas galėjo nutikti man ir mano šeimai! Todėl drąsiai rekomenduoju ir Jums.
 
Biorezonanso metodu atliktą diagnostiką sudaro ataskaita, į kurią įeina kiekvienos organizmo sistemos ir 47 nuskanuotų organų būklės analizė, parodoma įvairiais pjūviais. Kadangi ataskaita labai plati ir išsami, čia pateiksiu tik keletą skirtingų pjūvių ir skirtingų žmonių ataskaitų pavyzdžių: 





 

PAPILDYMAS (2022 08 31)

Dažnai sulaukiu klausimo: technologija atrodo viliojančiai, tačiau ne iki galo suprantu veikimo principą. Pabandysiu paaiškinti ir gale teksto įkelsiu trumpą video. 

Viskas yra energija. Materija taip pat yra energija, tik labai tanki. Energija visuomet juda ir turi savo virpėjimo dažnį. Taigi, pirma, mūsų mintys, emocijos, kūnas bei kiekvienas jo organas irgi turi tam tikrą dažnį. 
 
Antra, sveikas organas turi prigimtinį originalų dažnį, bet jeigu jis sunegaluoja, dažnis keičiasi. Išsikraipo ir nutolsta nuo prigimtinio.

Biorezonanso testavimo technologija išmatuoja organo varžą ir nustato, kurio organo dažnis yra pakitęs, nutolęs nuo originalaus sveiko organo dažnio. Tuomet harmonizuojantis dažnis įrašomas į prietaisą ir iš jo perduodamas organui. Šis sinchronizuojasi su tuo dažniu, jį prisimena ir perima. Juk organai turi atmintį. Tokiu būdu vyksta regeneracija, gyvybės laikrodis atsukamas atgal.

Šiame įraše parodyta, kaip veikia kamertono principas. Lygiai taip pat veikia ir biorezonanso metodas:




Mano istorija, kaip gyvenimas mane suvedė su šiuo organizmo testavimo ir sveikatinimo metodu: "Sveikata - brangiausias turtas".
 
Asmeninės patirtys ir rezultatai, naudojant biorezonanso metodą: "Tai veikia!"
 
Daugiau atsiliepimų, už kuriuos galiu laiduoti, nes asmeniškai pažįstu jais besidalijančius žmones:
 


 
Rašykite, jeigu kils klausimų arba norėsite atlikti diagnostiką bei išbandyti prietaisus: tobulejimo.blogas@gmail.com

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame