KAM SKIRTA "TIKRA KNYGA APIE NETIKRĄ GYVENIMĄ"

Parašiau knygą, kuri skirta ne tiems, kurie ieško stebuklingų kursų, stovyklų, ašramų ir netgi dietų, padėsiančių susitvarkyti ir pagydyti kūną ir sielą.
Ar dvasinių gydytojų, išvalysiančių pasąmonę nuo blokų ir traumų, užsuksiančių čakras turbo greičiu ir atidarysiančių kosminį kanalą.
Ne ieškantiems mokytojų, vedlių ar guru, nudirbsiančių už juos visą vidinį darbą.

O tiems, kurie nori atrasti Mokytoją savyje.
Jis širdyje.
Maža to, joje ne tik jis, bet ir žymiai daugiau.
Kai karūnuojame širdį, ne protą, ji tampa... "Geriausiu draugu. Bendrakeleiviu. Viršininku. Valdytoju. Vadovu. Gydytoju. Mokytoju. Patarėju. Ir kartu ir kūdikiu, kuriuo privalau rūpintis.
Privalau stebėti, kaip jis jaučiasi ir ką jaučia. Ko nori ir kas jam nepatinka.
Tai jis diktuoja sąlygas, o aš besąlygiškai jam paklūstu, nes jei nepaklūstu, jis kenčia. O aš negaliu to leisti, nes labai greitai suprantu: kai kenčia jis, tai AŠ kenčiu.
Protas, savo ruožtu, ima kentėti kartu su širdimi ir tampa laimingas tada, kai širdis laiminga. Nors širdis būna patenkinta ne visuomet, kai patenkintas protas."
Tai citata iš "Tikros knygos apie netikrą gyvenimą". Kartu su ja kviečiu pažinti Save, savo širdį. Neatiduoti savo galios kitiems (autoritetams), o patiems imtis atsakomybės už savo kūną ir sielą.
Kviečiu patiems dirbti su savimi, o ne tikėtis, kad tą darbą už mus padarys kiti.
Ir dar kviečiu ieškoti panašių į save, trokštančių save pažinti. Nes ryšys yra vienas pagrindinių gyvybinių poreikių. Dalintis patirtimi, rodyti kryptį vieni kitiems, padėti susigaudyti - taip! Bet ne aklai sekti vienas kitu ir negalėti be kito pagalbos žengti nė žingsnio.
Galia yra mumyse. Kaip ir atsakomybė. Nereikia perkelti nei vieno, nei kito ant svetimų pečių.

Apie mūsų bendruomenę uždaroje Telegram grupėje čia:
https://isdrisk.blogspot.com/2024/01/yra-dalyku-kuriu-negalime-pamatyti-patys.html?m=1


Taigi, kam skirta "Tikra knyga apie netikrą gyvenimą"?

Tikrai ne visiems.
Tuoj pasakysiu, kam skirta, bet pirmiausia noriu pasakyti, kam ne. Nes ir knygoje gi rašiau: "Norėdamas sužinoti, kas esi, pirmiau turi suprasti, kas nesi."

🌶️Ji ne tau, jei ir toliau nori sapnuoti savo gyvenimo sapną.
🌶️ Jei tave erzina net ir mažiausias šviesos spindulys, apšviečiantis tavo šešėlį ir parodantis tai, ko nenori matyti. Kaip saldžiai miegantį savo lovoje suerzina staiga gatvėje uždegtas žibintas.
🌶️ Ji ne tau, jeigu mėgaujiesi savo užmaršumu, jei tau patinka nežinoti, kas tu esi. Jeigu nežinoti tau yra patogiau nei žinoti.
🌶️ Jei nenori gilintis, plauki pasroviui, vėtomas ir mėtomas gyvenimo bangų, nematai ir nenori matyti, kur tave neša srovė, nežinai ir nenori žinot jos krypties.
🌶️ Jeigu murkdaisi dumble ir tuo mėgaujiesi. Jei dar nenusibodo kentėti ir toliau su malonumu kuri tai, kas sukelia kančią.
🌶️ Jeigu kančia - tavo narkotikas. Esi priklausomas nuo jos, nes ji suteikia galimybę būti auka ir maitintis kitų žmonių energija.
🌶️ Jeigu tau patinka iliuzijos. Jei meluodamas sau kuri savo burbulus, kurie neatitinka tikrovės, tik tam, kad nuo jos pabėgtum ir apgautum save.
🌶️ Jei bijai. Bijai gyvenimo, bijai patirčių, meilės, bet svarbiausia - bijai tiesos. Nes ji apnuogina. O tu bijai būti pažeidžiamas, silpnas. Dėl to dediesi tą kaukę, su kuria atrodai kietai. Ir stiprus. Manai, kad taip niekas negalės sužeisti. Betgi sužeidžia?
🌶️ Jei dar nežinai ir nenori žinoti, kad tavo pažeidžiamumas, jautrumas ir atvira širdis ir yra tavo stiprybė, o ne silpnumas. Nes drąsa būti savimi, būti be kaukių ir kiauto, atrakina tavyje jėgą.
🌶️ Jeigu gyventi be prasmės ir be tikslo, nesuvokiant savo patirčių, yra patogiau negu sąmoningai. Jas įvertinant ir iš jų pasimokant.
🌶️ Jeigu "Aš" tau vis dar svarbiau negu "Mes". Jeigu nori, kad taip ir toliau liktų.
🌶️ Jeigu tau saugiau būti sistemos vergu nei laisva, tačiau atsakinga siela. Kūrėju, o ne vergu. Jei tu ir toliau nori manyti, kad sistema garantuoja saugumą, į kurį tu iškeiti savo laisvę.
🌶️ Jeigu atsakei "Taip" bent į vieną iš šitų punktų. Nes jei tau tinka nors vienas iš jų, greičiausiai tiks ir kiti.

BET:
🍀 Jeigu ir atpažinai šiuose punktuose save, tačiau supratai, kad daugiau taip nenori. Jei nors ir tolimiausiame širdies kamputyje pajutai virptelėjimą... vos girdimą sielos šnabždesį "jau GANA!"... ši knyga tau ir laukia tavęs.
🍀 Jei visa tai, apie ką aš rašau, tau yra nauja ir negirdėta, bet žadina tavyje smalsumą.. jei esi atviros sąmonės, neatmetančios ir nenurašančios į "nesąmones" tai, ko dar nepažįsti ir nesupranti... ši knyga tau ir laukia tavęs.
🍀 Jeigu jau pabudai, pradėjai matyti pro iliuzijos rūką, bet jis vis dar trukdo pažint realybę, tikrovę... ši knyga tau ir laukia tavęs.
🍀 Jeigu jautiesi vieniša ir balta varna šiame pasauly, jei ieškai to, kas galėtų paremti, kas mato pasaulį panašiai kaip ir tu... ši knyga tau ir laukia tavęs.
🍀 Jeigu jau parašei savo tikro gyvenimo juodraštį, tačiau nori jį sutvarkyti, sudėdamas kablelius ir taškus... ši knyga tau ir laukia tavęs.
🍀 Jei nori turėti nuolatinį priminimą ant spintelės prie lovos, kaip vėl neprarasti savęs, kaip vėl nepasiklysti užmaršties ir iliuzijos liūne... ši knyga tau ir laukia tavęs.

❓❓❓Kam dar tiks ši knyga? ❓❓❓
📖Jeigu ją jau perskaitei ir žinai...
✍️ parašyk komentaruose...

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame