Apie sulygiuotą judėjimą

(Tęsiame 2024 metų energijų apžvalgą, pirmoji straipsnio dalis apie gausą čia)

Judesys vyksta, ane?!

Neseniai žadėjau, kad parašysiu apie judėjimą, kaip apie vieną iš dominuojančių šių metų energijų, apie kurias kalbėjome čia.

Bet metai prasidėjo tokiu veiksmu, kad net nebuvo kada apie tai parašyti. 


Taigi, mielieji, ne vienas iš mūsų patekome į situacijas ir susidūrėme su gyvenimo iššūkiais, švelniai ar jau nelabai prašančiais padaryti sprendimą ar atlikti veiksmą. Tai POSLINKIO enegija, kitaip dar vadinama “perėjimu”. Ir tai ne abstraktu, o labai konkretu. Š energija IŠSTUMIA mus į tikrąjį mūsų gyvenimo kelią, sulygiuotą su sielos planu (koks jis yra, galite pasitikslinti pas Giedrę)


Tiesiog kiekvienam ateina laikas žengti tam tikrą žingsnį, už kurio lieka senasis gyvenimas ir senasis netikras “aš”. Už jo, tiesą pasakius, lieka viskas, kas buvo netikra. Kai kurie šį momentą vadina “ego mirtimi”. Kiekvienam jis ateina, anksčiau ar vėliau. O pastaruoju metu - praktiškai jau kolektyviai, jeigu dar nebuvo tas žingsnis žengtas individualiai anksčiau. 


Galima sakyti, kad tai žengimas į ugnį, kuri sudegina viską, kas buvo netikra. Galima sakyt, kad tai žingsnis nuo skardžio, kaip aš knygoj rašiau, reikalingas tam, kad išskleistum sparnus.


Šis žingsnis reikalauja pasitikėjimo ne savo “aš” (ego), o aukštesnėmis jėgomis. Todėl būtina paleisti kontrolę. Nes kol ji yra, tol bus stingdanti baimė, kuri niekaip neleis nei priimti sprendimo, nei pajudėti iš vietos.


Tačiau primenu jums, kad ketinimas, veiksmas, judėjimas - tai 2024 metų “Aš esu” paradigma.Taigi tą padaryti anksčiau ar vėliau teks. Tad jau geriau anksčiau. 


“Aš esu” paradigma (ketinimas, veiksmas, judėjimas) - tai antroji POSLINKIO arba PERĖJIMO fazė, sekanti po transformacijos. Ji būtina tam, kad transformacija netaptų stagnacija ir mes nepastrigtume tame pačiame taške. Tačiau ketinimas, veiksmas, judėjimas, sulygiuotas su transformuota sąmone, gali gimti tik iš transendencijos. Priešingu atveju, jeigu veiksmas bus atliktas ne iš “čia ir dabar” vertikalės, vėl atsiras iškraipymai mūsų gyvenimo kūrybos kelyje. 


Taigi, atlikome sąmonės transformaciją, užleidome gijimo procesus, įjungėme sąmoningą stebėtoją, pradėjome matyti ego sistemą, sekantis žingsnis - tai transendecija. “Aš esu”. Būtis. Buvimas čia ir dabar momente, mūsų vertikalėje. Būtent iš jos, iš transendencijos gimsta ketinimas ir sinchronizuoti su juo veiksmai, kurių dėka energija ima judėti. Tai yra, energija iš nejudraus, stabilaus būvio pereina į dinamišką. Taip atsiranda TĖKMĖ - energijos perėjimas į aukštesnius kūrybinius lygmenis. Būtent iš transendencijos, iš “aš esu”, o ne iš praeities ar ateities - horizontalės (past. kas yra vertikalė, horizontalė ir kokia yra visa mūsų šviesos kūno struktūra, mokomės E. Ginsburg kurse “Šviesos kodai”).


Tai reiškia, kad šiais metais mes mokomės, kaip kurti gyvenimą iš dabarties. Nei mūsų ketinimo, nei veiksmų NESĄLYGOJA IR NENULEMIA nei praeitis, nei ateitis. Dabartyje, transendencijoje “Aš esu”, gimsta ketinimas. Dabar, transendencijoje, kuriasi kelias, sulygiuotas su tuo ketinimu. 


Tiesą pasakius, kai kurie iš mūsų individualiai to mokomės ir tame gyvename jau seniai (knygoje rašiau). Tačiau šiais metais mokysimės visi kolektyvinės sąmonės lygmenyje. 


Tikriausiai pamenate, dažnai sakydavau - eidamas širdies, o ne proto keliu, gali matyti tik vieną žingsnelį į priekį. Laiptelis žengti tam žingsniui ir atsiranda iš ketinimo, susikūrusio “čia ir dabar”. Kitas “čia ir dabar”momentas - kitas laiptelis. Taip kuriasi KELIAS. Tai MES jį kuriame savo ketinimu. Koks jis bus, priklauso nuo to, ar žengsime tą žingsnį, kurį diktuoja ketinimas. Nes pasirinkimas, žengti ar ne,  visada yra. 


Žengę žingsnį - atlikę veiksmą - pakeičiame realybę. Toje pakitusioje realybėje formuojasi NAUJAS ketinimas. Ne iš to, ko aš kažkada norėjau. Ne iš to, ką aš kažkada planavau ar ketinau. Iš to, ko noriu DABAR. 


Todėl taip svarbu žinoti, ko noriu. Todėl taip svarbu pažinti save tikrą. Pažinti save iš esmės. Nes norai gali būt netikri. Juos gali padiktuoti bet kas. Kaip vakar rašiau, protas yra programuojamas kiekvieną sekundę. Bet protas nėra tai, kas tikra. Protas nėra mūsų ESMĖ. 


MŪSŲ ESMĖ - tai širdis. 


Pažinkite savo širdį ir išgirskite ją. Nerkite visa būtimi į savo šventajį Graalį ir iš jo gims TYRAS KETINIMAS. O tuomet statykite koją ant to laiptelio, kuris atsiras, vos ištarus “o ką aš galiu dėl šio ketinimo padaryti”? 


Ką aš galiu padaryti DABAR?




Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame