Let's talk about...

Tikriausiai atėjo laikas pakalbėti ne visai malonia tema. Apie mūsų sveikatos niuansus. O jei konkrečiau - apie nelegalius mūsų kūno gyventojus bei jų išgyvendinimo metodus. Nes tam matomai pribrendau, be to,  jau turiu patirties ir galiu ja dalintis.

- Ne ne ne... pas mane tai jau tikrai nėra jokių kirminų, - visai neseniai kategoriškai rėkavau mintyse (turbūt kaip ir jūs), neleisdama sau net pagalvoti apie tai, kad jų GALI BŪTI.

Tol, kol neįsigijau biorezonansinių prietaisų (kas tai yra - skaitykite čia) ir jų pagalba nepradėjau kasdien stebėti, kas darosi mano kūno viduje. Tame tarpe – ir žarnyne, kepenyse, sąnariuose bei... smegenyse (taip taip!)

Pradėjau stebėti ne tik savo vidinę fauną ir florą, bet ir savo šeimos.

Ko tik ten neaptikome! Paminėsiu vos keletą, nes viską išvardinti būtų sunku. Juk mūsų organizmas – tai ištisa Visata, mikrokosmosas. Taip kaip ir mūsų mieloje Žemelėje, taip ir jame gyvuoja ir tarpsta įvairiausios būtybės būtybėlės. Ir tai yra jėga! Nes jeigu jų nebūtų, neturėtume imuniteto.

Tik štai kame yra problema. Su kai kuriomis iš šių būtybių mes sugyvename draugiškai, sinergijoje, padėdami vieni kitiems. Jos perdirba maisto medžiagas, sintetina vitaminus ir t.t. ir panašiai. O kai kurios supiktybėja ir ima daryti žalą organizmui. Tai parazitai, kurie maitinasi mūsų gyvybiniais syvais, energija, maisto medžiagomis, tačiau nieko atgal neduoda, o tik teršia organizmą savo atliekomis. Ir – maža to – diktuoja bei programuoja mūsų elgseną (taip taip!).  Būtent jie šnibžda į ausį ir ragina suvalgyti tą bandelę, coca-colą, saldainį ar pyragaitį, nes tai jiems reikia šlamštmaisčio, o ne mūsų kūnui. Dėl jų poveikio smegenims gali kilti agresija, pyktis, liūdesys, noras svaigintis, pabėgti nuo realybės. Dėl jų neturime energijos, o kartais tampame tokie sunkūs, kad net nesinori gyventi.

O jie suveši tuomet, kai skiriame per mažai dėmesio savo kūnui, nepasirūpiname juo, dėl ko atsiranda netinkamos sąlygos gyvuoti pozityvioms kultūroms, o patogenai išveši.

Taigi, grįžkime prie temos. Ko tik ten neradau…

Visų pirma aptikau visai nelinksmą duetą, Epšteino-Baro virusą poroje su 7 tipo herpesu. Tai buvo mano neuro negalavimų, nemigos ir nuolatinio energijos nutekėjimo fizinė priežastis (apie vidines, psichosomatines, parašiau "Tikrą knygą apie netikrą gyvenimą", taigi čia nekalbėsiu, nors biorezonansas tvarko ir jas, nes veikia ne tik fizinį kūną, bet ir mentalinį bei emocinį). Apie tai jau rašiau anksčiau, o dabar tik paminėsiu, kad ši istorija baigėsi stebuklingai gerai – apribojus šios porelės veiklą, išnyko simptomai, o aš pagaliau galėjau sugrįžti į normalų gyvenimą.

Dar viena nuolatinio nuovargio, kūno skausmų ir energijos praradimo priežastis buvo tokia ne visiems gerai žinoma toksoplazma. Ir aš į ją nebūčiau atkreipusi jokio dėmesio, jeigu ne.. biorezonansas. Rodė rodė testuose, rodė rodė, tiek pas mane, tiek pas dukrą.. tačiau ilgą laiką ji man visai nebuvo įdomi. Na yra... Na ir kas... Tegul būna. Kol kas yra svarbesnių reikalų.

Nebuvo įdomi, kol neaptikau gerbiamo gydytojo Vitalijaus Kuznecovo video prezentacijos, kurioje jis tarsi netyčia apie ją užsiminė ir papasakojo (nuo 1:03 minutės), kokias bėdas gali sukelti toksoplazmos infekcija. Laimei, mes iki šiol su ja nesusidūrėme. Tačiau visada egzistavo tikimybė, kad infekcija gali bet kuriuo momentu išplisti, vos tik atsiras palankios sąlygos, nes toksoplazma organizme gyveno. Vadinasi, abi su dukra vaikščiojome tarsi tiksinčios bombos.

Prisegu ne labai gražius, tačiau informatyvius paveikslėlius su testų rezultatais. Juose vaizduojama, kaip iš pradžių nesukėlusi jokio nerimo toksoplazmos tikimybė (nedidelė 56% tikimybė, reiškianti ir taip, ir ne) ėmė didėti link 73-76%. Tai reiškia, kad pradėjus naudoti elektromagnetinius dažnius, šis patogenas tiesiog iškilo į paviršių, nes iki tol sėkmingai gyvavo paslėptoje formoje. 

 

O tuomet, kai jau ją aptikome ir pradėjome naudoti programas, skirtas toksoplazmozei šalinti  (žr. paveiksliuką dešinėje), ji sėkmingai išnyko ir šiuo metu testuojant visiškai neaptinkama (dėl tikrumo prisegiau dviejų dienų testus atliktus poros savaičių bėgyje). Tiesa, ir ateityje teks būti budrioms ir stebėti, ar ji vėl neatsinaujina.

Ir aišku, pati nemaloniausia žinia buvo ta, kad mūsų daugiabutyje apsigyvenę tokie skvoteriai kaip askaridės, mažieji kaspinuočiai, kepenų siurbikės ir kiti, jau nekalbant apie elementariąsias, taip liaudyje vadinamas, spalinukes (enterobiozė), kurių turi, kaip paaiškėjo, beveik visi mano testuotieji.

Dukra nuo pat mažens periodiškai vemdavo ir turėjo baisius galvos skausmus. Maždaug kartą per mėnesį-du šie paguldydavo ją į lovą porai dienų. Ilgainiui dėl helmintų išmetamų toksinų gavosi akių ir odos alergijos. Apie tai irgi rašiau anksčiau, o dabar vėlgi tik paminėsiu, kad mes ir tai įveikėme. Viską įveikėme. Tačiau reikėjo įdėti nemažai darbo ir nežinau, ar tai būtų buvę įmanoma be biorezonanso prietaisų pagalbos. Nes jie ne tik parodė pirštu į mūsų problemų priežastis, bet ir davė sprendimą, kaip jas pašalinti.

Todėl, kad šie prietaisai, be testavimo ir problemų priežasčių nustatymo, dar turi ir jų sprendimo galimybę. 

Šiame trumpame video yra parodyta, kaip patogenus veikia elektromagnetinė banga, jeigu ji nustatoma tokiu pat dažniu, kokį turi parazitinis mikroorganizmas. Jis tiesiog susprogsta. Tuomet belieka tik pašalinti ir išvalyti organą nuo patogeno paliktų toksinų. Tam taip pat yra elektromagnetinių dažnių programos. Parodysiu, kaip atrodo kelios iš jų ir kokias plačias galimybes suteikia:
 

  

 

 

 

 

 

Šios programos ne tik atlieka parazitų šalinimą, pilną organizmo valymą bei detoksikaciją, bet ir suaktyvina bei sustiprina imunines funkcijas, įjungia organizmo apsaugą nuo parazitų. Mums reikėtų begalės įrankių ir priemonių (medicininių, homeopatinių preparatų ar vaistažolių) tam atlikti. O šis mažas telefono dydžio aparatėlis su viskuo susitvarko vienas pats.

Taigi, mielieji.. Raginu visus pasidomėti, kas gyvena jūsų viduje. Nes jeigu turite nuovargį, galvos ar sąnarių skausmus, galūnių tinimą, alergijas, viršsvorį, sutrikusį virškinimą ir kitas bėdeles – beveik šimtu procentų galiu garantuoti, kad prie to prisideda, o gal netgi tai ir diktuoja, nepageidaujami jūsų daugiabučio gyventojai.  Ar tik ne laikas paprašyti jų apleisti patalpas?

Ateikite prasitestuoti, jeigu įdomu. Kartu pasižiūrėsime ;)  O gal ir jūs panorėsite įsigyti ir turėti šią kliniką savo namuose. Juk tai ir organizmo tyrimo bei stebėjimo kasdien galimybė, ir negalavimų prevencija bei profilaktika, ir įsisenėjusių, lėtinių negalavimų šalinimas. Tiek visos šeimos narių organizmo tyrimas, tiek harmonizavimas viename.

Rašykite: tobulejimo.blogas@gmail.com

 

DAUGIAU APIE ORGANIZMO VALYMĄ BEI VIRŠKINIMO TRAKTĄ SKAITYKITE ČIA.

KAS YRA BIOREZONANSAS SKAITYKITE ČIA 

ŠVARA REIKALINGA NE TIK MŪSŲ KŪNE, BET IR SIELOJE - SKAITYKITE ČIA
 
 Ir pabaigai keletas faktų:

- Šokiruojantis faktas: kiekvienas iš mūsų nešiojamės savo organizmuose po keletą kilogramų nekviestų ir nepageidaujamų svečių.

- Blaivinantis faktas: kone 90% visų ligų sukelia helmintai, bakterijos, grybai, virusai ir kiti patogeniniai mikroorganizmai. Net ir psichosomatinių ligų vystymuisi jie tampa įrankiais fizinėje plotmėje ☝🏻

- Paguodžiantis faktas: atėjo ruduo. O tai pats tinkamiausias metas krapštyti šiuos svečius lauk!

 - O tai - atsikratymo nepageidaujamais svečiais rezultatas:

 

 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apie pinigų energiją

XIV. ĮSAKYMAI SAVAJAM AŠ

Sąmoningumo plėtimas - grupė Telegrame